2777
2789

سلام دوستان . بچه ها توو خانوادتون یا خودتون بوده که مشکل تنگی یا گشادی دریچه قلب داشته باشین ؟چیکار کردین ؟ من یکی از عزیزام این مشکلو داره و من خیلی نگرانم . 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من یکی از عزیزانم مشکلش دریچه ی قلب و الان چند ساله دیگه چک نکرده و استرس گرفتم خواستم بدونم علائم خ ...

عزیزم علائم که تنگی نفس هنگام فعالیت و تورم پا و افزایش فشار و ضربان قلب و ... است متاسفانه ولی باید ببریدشون دکتر . بستگی داره خفیف باشه یا جدی تر که دکتر براشون اکوی قلب میده و نشون میده مشکلشون رو .

عزیزم علائم که تنگی نفس هنگام فعالیت و تورم پا و افزایش فشار و ضربان قلب و ... است متاسفانه ولی باید ...

عزیزم یعنی تنگی نفس شدید و مشخص؟چون فک کنم ادمای نرمالم موقع فعالت تنگی نفس میگیرن

اره الان تقریبا چند ساله چک نکردن

و کلا مقاومت میکنه دکتر نمیره و پیگیری نمیکنه

خدایی نکرده دور از جون کلا هرکسی که نارسایی قلبی داشته باشه با دارو درمان میشه؟یا فقط با دارو کنترل میشه؟یا اینکه کلا دارو تاثیری نداره براش؟

عزیزم یعنی تنگی نفس شدید و مشخص؟چون فک کنم ادمای نرمالم موقع فعالت تنگی نفس میگیرناره الان تقریبا چن ...

عزیزم با دارو کنترل میشه اگه رعایت کنه درمان هم میشه بستگی داره دلیلش چی باشه سیگار قلیون خیلی خطرناکه حتی دودش نباید بهشون بخوره استرس حرص و جوش اینا هم خطرناکه تغذیه هم مهمه خیلی چیزا میتونه تاثیر بذاره عزیزم

خاله شوهرم مشکل دریچه قلب داره .۱۲سال قبل پیش دکتری رفت براش دارودادبعدازچندماه حالش خوب شده بوددیگه تنگی نفس ودردنداشت راحت پیاده روی میکردشادبودهیجانی میشدیاغمگین دیگه مشکلی نداشت تفریبا۷سال ایناحالش کامل خوب بود.دکتربهش گفته بودنبایدکارهای سنگین انجام بودیاازجاهای بلندبپره یابره شنانفسشوحبس کنه.یاخیلی بیش ازحدخسته بشه.

خلاصه که ایشون بعداز۷سال یروزپتوشسته بودوخونه تکونی کرده ومبل وصندلی جابجاکرده بودوهمون شبش حالش بدشدوبعدش دیگه بیماریش برگشت تاالان.که همیشه خداقرص قلب میخوره.