2777
2789

پسرم ۹ سالشه دستاش تو افتاب سوخته و سیاه شده اصلا حموم نمیره هفته ای یه بار به زور اونم خودم میفرستم فقط میره یه لیف الکی میزنه کله اش هم شپش افتاده  باباش هر روز میره حموم منم حداقل هفته ای سه بار میرم حموم 

هر بار هم که میبرمش حموم کیسه اش میکنم به زور و کلی باهاش حرف میزنم تو حموم که باید بری حموم و تمیز باشی ولی اصلا براش مهم نیست

از حرفای بقیه خجالت میکشم که میگن چرا انقدر گردنش سیاهه چرا انقدر لاغره کلی دارو بهش میدم تا غذا بخوره اونم غذای مور علاقه اش حتما باید باشه 

کمبود وزن و قد داره 

کلا خیلی بچه لجبازی هست و همش برام دلیل میاره که حموم نره یا برام شرط میذاره که اگه برم حموم گوشی تو بهم میدی؟ 

چیکار کنم با این بچه؟؟؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه حموم بره چاق هم میشه 

اینجارو جدی نگیر تصور کن ساعت میشینی درد دل میکنی و مشاوره میگیری بعد احتمال داره کاربری که مشاوره میده ۱۱،۱۲ ساله باشه 😐😒هرشخصیتی میتونه پشت گوشی باشه حتی داعشی ، وقتی کسی بهت مشاوره میده حواست باشه زود جو نگیری عمل کنی قبلش بشین خوب فکر کن بعضی اینجا انگار بنزیین تو دستشونه منتظرن شعله اتیش رو بیشتر کنن فقط تشویقت میکنن اره خوب کردی بجای اینکه آرومت کنن و بگن این مشکلات برا هرکسی وجود داره مهم اینه چطور باهاش برخورد کنی ، حواست باشه با مشاوره غلط قربانی عقده ها، مشکلات روحی ، کینه ها ، و بیماری ذهنی دیگران نشی ، دنیای مجازی نمیتونه جای خوبی برای مشاوره باشه به ریسکش نمیهرزه. به این موردم اشاره کنم اینجا هرکس با هر دین و مذهب یا آدم بی دین و خدا هم هست پس حواست باشه هرکس هر حرفی زد زود باور نکن و اعتقاد خودت رو زیر سوال نبر 

وقتی نرفت حموم بگو

وای خدایا چقدر بو میدی حالم بهم خورد دیگه نیا سمتم  هزار تا چیز دیگه تا به خودش بیاد

*بهشت عجب جای مخوف و هولناکی میشود وقتی که*:*داعشی ها* فکر میکنند به بهشت میروند...*طالبان* فکر میکنند به بهشت میروند...*القاعده* فکر میکند ب بهشت میرود...*مابقی گروهک های  نیابتی مسلمان در تمام دنیا* فکر میکنند به بهشت میروند...*بودایی ها* فکر میکنند به بهشت میروند...*هندو ها* فکر میکنند به بهشت میروند...*مسیحی ها* فکر میکنند به بهشت می روند...*انسانها را به بردگی میگیرند و زندانی میکنند* فکر میکنند به بهشت میروند...*فکر میکنند اگر هفت مسلمان شیعه رو بکشند* به بهشت میروند...*یهودی ها* فکر میکند به بهشت میرود...*وهابی* فکر میکند به بهشت میرود...*هر کدام بخاطر عقیده دیگران را میکشند* و فکر میکنند به بهشت میروند...*یک انتحاری زنان و  مردان و کودکان بی گناه را میکشد* و فکر میکند به بهشت میرود...این *بهشت* چقدر *زشت* و *کریه* خواهد بود وقتی که این جماعات در آن باشند.این *بهشت* از *جهنم* هم بدتر هست...در جهان تنها يك فضيلت وجود دارد و آن *(آگاهی و خرد)* است، در جهان.تنها يك گناه بزرگ و نابخشودنی وجود دارد آن هم *(جهل و نادانی)* است...بهشت برای آگاهان است وسلام

شپش اگه داره ک خودتونم گرفتید ریشه کن کن.نزارمیل خودش مجبورش کن که بره

مادری هستم ازتبارلرستان😍خداوندلایقم دونست بهم یه همسرمهربون دوتافرشته پاک داد❤️توی خونمون هوا خوبه چون تو هوامونوداری#الله🙏کاربری قبلیم الکی الکی تعلیق شد هرکاری هم کردم باز نشد😭😭😭خیلی بی رحمیه من هیچ کاری بحثی حرفی نزده بودم.

نمیدونم والا بعضی بچه ها چرا خیلی حموم کردن خوششون نمیاد 

منم بچه بودم زیاد دوست نداشتم 

بنظرم مثلا چنبار دوستاش بهش بگن فلانی مگه حموم نرفتی چرا انقد کثیفی یا چرا انقد بو میدی و اینا بهش بربخوره بره حموم

۱۸ سالمه اگر یه وقت حرفی زدم که ناراحت شدی و نباید میزدم بزار به حساب نادونی و جوونی دوست عزیزم😂🥲

چرا خودت نمیبریش حمومش کنی بچه نمیتونه که موهاشو تمیز بشوره واسه همین شپش گرفته پسر من ده سالشه هنوز خودم حمومش میکنم 

ماشمالی ها دلمون اندازه یه دنیاست بیای شمال میفهمی ...  

چی بگم اخه ۹ ساله متوجه میشه خب 

باهاش در مورد بیماریها بگو میکروب و الودگی و عفونت و...

دو روز در هفته رو مختص نظافت قرار بده مثلا دوشنبه و پنجشنبه 

هر اتفاقی افتاد خودشو در و دیوارم کوبید باید تو این دو روز حمام حسابی کنه 

اگه کثیفه یا عرق کرده بگو بره دوش بگیره وگرنه نمیذاری بشبنه رو سفره چون حال دیگران بد میشه 

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

عزیزم شرطیش کن ولی ن اینکه خواستشو براورده کنی

منافعشو ازش بگیر

به چی وابستس؟ بگیر ازش اونارو

بگو اگه نری حموم مثلا نمیذارم بازی کنی یا فلان چیزو نمیذارم بخری 

هفته ای یبارم نه مجبورش کن هفته ای ۳ بارو بره وقتی اینجوری یکم پیش بره خودش عادت میکنه ب دوش گرفتن

اگر ماندگاری ندارید، یادگاری نذارید.