2777
2789

سلام  من  به  شدت  به  پولی که  قرض دادم  نیاز دارم 

اما  از  نزدیکانم هست و مطمئنم برنمیگردونه..  و شرایطش رو  داره  یا  نه  معمولا  من  براش مهم  نیستم  

غیر این  به  یکی  دیگه  هم  قرض  دادم  اون  هم  برنمیگردونه..به  شدت  به  پول  نیاز  دارم  و خود خوری میکنم .شرایط گفتن  ندارم  و خیلی بد میشه .چطوری فراموش کنم  ؟ 

چند سال  شد  دقیق  نمیدونم  چقدر هست  ده  تومن  که  مطمئنم  هست  

چطوری خودمو  راضی کنم ؟و خودمو از  رفتارهای نزدیکانم اذیت نکنم ؟ آخه  دارم  اذیت میشم  و دوست ندارم  حالمو بد کنم 

و با خود خوری  عذاب وجدان میگیرم و فکر می‌کنم  خیلی  بد هستم  و میگم  ظاهر و باطنت یکی  نیست .

چطوری این  رفتارهارو بذارم  کنار و بیخیال بشم  و آدم  خوبی بشم ؟؟؟؟؟

خودم  سر کار میرم و معمولا ازم  میگیرن  برنمیگردونند.البته  دیگه  به  هیچ  کسی پولی قرض نمیدم .ازم  سوء استفاده می‌کنند.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پولتو پس بگیر

فکر نکن با اینکارا خوب میشی

پس فردا زل میزنه تو چشمات میگه میخواستی ندی

( چون سایت پر تبلیغ دکتر شده تصمیم گرفتم پزشکای خوبی که میرم داخل امضام بگم : برای الژی و اسم دکتر سیما شکری بیمارستان پیامبر اکرم خوبه ، چشم پزشک : دکتر محسن رحمتی کامل )

رو خودت کار کن که پولتو پس بگیری عزیزم . زحمتشو کشیدی کسی رایگان بهت پول نداده . حقتو بگیر وقتی می‌دونی میتونن پس بدن

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده درشب ظلمانی ام ماه نشانم بده💙❤️

پولتو پس بگیر 

حد اقل سعیت رو بکن که پولت رو پس بده

أَنِّي مَسَّنِيَ الضُّرُّ وَأَنْتَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ  خدایا بدحالي و مشكلات به من روي آورده و تو ارحم الراحميني.   سوره انبیا 
رفتارت که بد نیستپولتو پس بگیر😐

پولو که  نمیدن .شما  باشی خواهر و برادرت ازت بگیرن  بهشون میگی ؟ 

هی عذاب وجدان  دارم  که  چرا  تو دلم  غر میزنم  چرا پولمو نمیدن 

شده  سر یه  کاری قرض گرفتیم  ولی  براشون مهم  نیست 

من دوستم بهم بدهکاره اندازه پونصد تومن . همه کار هم می‌کنه ولی به من میرسه ندارم ندارم می‌کنه . من هم قیدشو زدم 

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده درشب ظلمانی ام ماه نشانم بده💙❤️

بنظرم آدم بدی نیستی که به پولت فکر میکنی 

مگه پولتو از سر راه پیدا کردی که بقیه باهاش خوش بگذرونن تو توی سختی باشی؟ 

من ۵ تومن دادم همکار نامردم سه سال شده هر چی بهش میگم پس نمیده استغفار امام صادق شروع کردم شای. خدا از پسش بربیاد منکه برنیومدم هر چی گفتم محل نداد بیشعور پول زیادی نیست اما دندونم خرابه با همین پول میتونم درستش کنم 

پولو که نمیدن .شما باشی خواهر و برادرت ازت بگیرن بهشون میگی ؟ هی عذاب وجدان دارم که چرا تو دل ...

باید بدن! وقتی دارن مجبورن بدن 

اره من بابامم باشه بهش میگم چه برسه خواهر برادرم

شما مهربونی واسه همین فکر میکنی کارت اشتباهه ولی باید پولتو پس بگیری

اگه انصاف داشتن، بر میگردوندن.. کمتر به خاطر آدمای بی انصاف، خودت رو سرزنش کن..

احساس میکنم  بد  شدم  که  تو  دلم  غر میزنم  چرا پولمو با  اینکه میبینن نیاز دارم  نمیدن  

واس  همین  میگم  بد  شدم  

اگه  بهشون  بگم  که ناراحت میشن 

خواهر و برادرم  هستند 

پولو که نمیدن .شما باشی خواهر و برادرت ازت بگیرن بهشون میگی ؟ هی عذاب وجدان دارم که چرا تو دل ...

خب توهم گاهی ازشون قرض بگیر ببین چی  میگن

حتی شده یه تومن ولی بگیر

آقا نیستم هی نگین مردی  😐   💙یه اس اسی ام  ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂 میگن اکثرمردها اولین شاخه گلی رو ک دریافت میکنن سرقبرشونه پس منم مرد محسوب میشم🙂