2777
2789
عنوان

واقعا کسی که بچه نداره شاید جزو آدمیزاد نیست

| مشاهده متن کامل بحث + 1868 بازدید | 110 پست
چرا بچه نمیخواین عزیزم ؟؟ من و شوهرم عاشق بچه ایم ولی فعلا که نداریم خیلی ناراحتم کاش منم مث شما دوس ...

عقیده و نظر شخصی خودمون اینه موجود بی گناهی رو وارد دنیایی که معلوم نیست ۱ثانیه بعدش چ خبره نکنیم .توان مالیش رو هم داریم ولی خودمون نمیخوایم بعضی وقتا میگم انقدر مصمم موندیم دوتامون تو نظرمون احساس میکنم خواست خداس. اصلا ناراحت نباش چون این موضوعو خیلی بزرگش کردی براخودت رهاکن و بسپار به خدا امیدوارم همون که میخوای بشه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه چیزی بگم؟قانونی هست به اسم رهایی۶ماه این موضوع رو رها کنبرو سفر اصلا فکر باردادی رو از سرت بیرون ...

رهایی خیلی سخته کاش من بتونم

خواهرای گلم امیدوارم هرجای دنیا خدای نکرده اگه به مشکل برخوردین خدا همون لحظه نوره رحمتشو نشونتون بده توروخدا برای حل شدن مشکلم برام صلوات بفرستید خواهش میکنم انشاالله بیام این امضامو تغیر بدم و بنویسم مشکلم حل شد با توکل بخدا و توسل به ۱۴معصوم
چرا بچه نمیخواین عزیزم ؟؟ من و شوهرم عاشق بچه ایم ولی فعلا که نداریم خیلی ناراحتم کاش منم مث شما دوس ...

مگه زندگی فقط بچه هست

چی تو زندگیتون سرده ک فکر میکنید تومدن بجه قراره گرمش کنه

بچه فقط دردسر و مسئولیته

از اطرافیانم یکی بعد از ۱۷سال با دارو و درمان بچه دار شدن اون یکی بعد از ۲۵ سال که اون سال هم دکتر بهشون قطع امید داد و گفت دیگه پرونده بچه رو ببندید در نا امیدی مطلق  بودن که بچه دار شدن الانم بچه هاشون بزرگ ان دیگه 

آخه عزیزم آدم به چیزایی رو تجربه می‌کنه ک وقتی امثال این خانومو میبینه با خودش میگه اگه بدبختیه منو ...

من خودم متوجه هستم چی میگی عزیزم 

میگم ادمیزاد با ادمیزاد صبرش فرق داره 

من مامان خودمو‌ میبینم تو زندگی چه سختیایی کشیده اصن بهتم میبره 

ولی خودم سر مشکلات زندگی مشترکم ده برابر مامانم زجر کشیدم با اینکه مشکلات مامانم بزرگ تر از مشکلات من بود

به نظرم مادر شدن یک انتخابه، اجباری و ضروری نیستمن نمیخوام هرگز مادر شم مخصوصا تو ایران

خب عزیزم ایشونم نگف اجباره 

انتخاب کرده مادر شه هنوز خدا نخواسته براشون 🥲 به حق امام رضا که روز شهادتش هست تا قبل عید همین امسال حامله بشی 🥺

من تو هر تاپیک پیشنهاد میکنم 

بچه به سرپرستی گرفتن هم فکر کنید ، اگه بحث بحث حرف مردمه خب دو روز دیگه بچه ی خودتونم به دنیا میاد وای نه بچم بره مدرسه تیزهوشان پشتش حرف نزنن ، وای بره تجربی پشتش حرف نزنن ، وای طلاق نگیره یوقت پشتش حرف نزنن . حرف مردم همیشه هست ، کاری که برای خودتون راحته رو انجام بدین یه مدت هم ریلکس کنید و تمرکز کنید روی خودتون

اصالت لر 🌬
من تو هر تاپیک پیشنهاد میکنم بچه به سرپرستی گرفتن هم فکر کنید ، اگه بحث بحث حرف مردمه خب دو روز دیگه ...

شما حتما شرایط سرپرستی رو نمیدونین مگه به همین راحتی بچه میدن دوستای من هر کدوم اقدام کردن موفق نشدن به سرپرستی بگیرن 

لا إله إلّا اللّه
پارسال ی لباس کوچولو بچه خریدم بردم حرم امام رضا با ضریح متبرکش کردم گفتم اقا جان شما کمک کن ایشالا ...

عزیزم بنظر من یه مدت همه چیزو رها کن . هر چی توی خونتون مربوط به بچه هست از عکس و لباس همه رو بده خیریه.چون با دیدن  همشون یاد شکست های قبلیت می افتی .   و واقعا بسپر به خدا و خودت هم یکم تفریح کن از این حال و هوا در بیای . با خودت بگو قبل ازبچه حسابی به خودم برسم که با اومدن بچه وقتم کم میشه . یجوری که مطمئنی اتفاق می افته و برای بعد از بچه دار شدن آماده بشی . باور کن من توی خیلی مسائل زندگیم این کارو کردم واقعا نتیجه داده. 

شما حتما شرایط سرپرستی رو نمیدونین مگه به همین راحتی بچه میدن دوستای من هر کدوم اقدام کردن موفق نشدن ...

اطرافیان من بدون مشکل گرفتن و همشونم یه مدت بعدش خودشون بچه دار شدن

اصالت لر 🌬