2777
2789
عنوان

یک روزه از شیر گرفتن کودک

109 بازدید | 10 پست

سلام مامانا 

پسرمو دیشب بدون شیر به زور خوابوندم  بعد ساعت شش بیدار شد الان خودش دراز کشید پتو رو گرفت بغلش خوابید به نظرتون غیر عادی نیست اینقدر سریع ترک کرد 

البته قبلاً تو طول روز خیلی کم میخورد ولی موقع خواب حتما میخورد 

میگم نکنه دقت و توجه اش پایینه که اینقدر راحت ترک کرد

مادرم جای خالیت همیشه همراه من است بعد از تو خندیدن سخت که نه غیر ممکن شد کاش بودی تا دستانت را میگرفتم و دیگر رها نمی کردم دلم برایت تنگ است االهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه پایین نیست میتونن یه روزه ترک کنن ولی ذهنشون درگیرش میمونه

مشاور پسرم میگفت انگار یه خلاء همیشه دارن لنگار چیزی رو گم کردن

انقدر باید بهش محبت کنی تا جبران بشه. بهترین روش از شیر گرفتن تدریجی هست به مدت یکماه

خیلی خوبه اگر انقدر راحت داره باهات همکاری میکنه، از طرف من ببوسش و ازش تشکر کن😍

من بیشتر نگران شدم میشه نکنه توجه هش پایینه که اینقدر سریع یاددش رفت

مادرم جای خالیت همیشه همراه من است بعد از تو خندیدن سخت که نه غیر ممکن شد کاش بودی تا دستانت را میگرفتم و دیگر رها نمی کردم دلم برایت تنگ است االهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم 
خوابش میومده خوابیده چرا فکر و خیال الکی میکنی

نمیدونم من از اون مادرانی همیشه نگرانم

بچه دو ساله که کلا توجه و دقتش کامل نشده هنوز اما نه به چیزی که دو سال عادت داشته 

ولی این مسئله فقط نشون میده بچه طفلک داره همکاری میکنه،خواهشا بیشتر بهش توجه کنین مخصوصا باباش،تو سعی کن دورادور توجه کنی که یاد شیر نیوفته،بعدم همش آبمیوه با نی و لیوان بده بهش یا شیر کاکایو که از نظر نوشیدنی پر باشه

میگن تبعات روانی داره یهو از شیر گرفتن

من طی یک هفته دخترمو از شیر گرفتم یواش یواش هی یه وعده کم کردم واقعا هم همکاری کرد(بجز مسئله بهم خوردن خوابش)

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

میگن تبعات روانی داره یهو از شیر گرفتنمن طی یک هفته دخترمو از شیر گرفتم یواش یواش هی یه وعده کم کردم ...

وعده هاشو کم کرده بودم و تقریبا فقط موقع خواب میخورد

در اصل سختیش روز دوم وسوم هست بعدا عادت میکنن روز اول زیاد نمیفهمه

بهترین‌ بهانه‌ برای‌ شروع‌ روز‌جدید‌ من فرشته‌های‌ خوشکلم‌ هستن‌ وهمسر‌ مهربونم پسرای‌عزیزم‌ امیدوارم‌که‌زیرسایه‌ی‌ خداهمیشه‌ سالم‌وموفق‌باشد😍😍قلبت را نگاه دار….اگر هم روزی خواستی کسی را در آن جای دهی….سعی کن فقط یک نفر باشد و به او بگو که تو را….بیشتر از خود و کمتر از خدا دوست دارم