2777
2789

پارتنرمه.  عاشقشم خیلی از همه نظر اقاس اخلاقی ۱۰۰ از ۱۰۰ هست. خیلی ساله از پچگی میشناسمش باهم فامیلیم. اما فقط

۳ ماه بود با هم توی رابطه بودیم، کلی رویا و برنامه داشتیم که داداشش فوت کرد. الان ۲ ماه از فوت داداشش میگذره . 

خیلی بهم ریخته و داغون شده . یکماه اول که اصلا جواب نمی‌داد نه زنگ نه پیام نه هیچی. گه گاهی سر قبر میدیدمش باهم حزف میزدیم چند دقیقه .

الان چند هفتس فقط جواب میده بیرون نمیاد زنگم نمیزنه. 

ولی من نمیدونم دیگه چی بهش بگم مثلا همه دلداری هارو بهش دادم دیگه هر چی بگم تکراریه... اون همش میگه وقتتو برا آدم اشتباه نذار و من نابودم و روم حساب نکن و پی زندگیت برو  ولی من نمیخوام تنهاش بذارم . هر دوسه روز یه بار احوالپرسی میکنم فقط ازش... اونم خلاصه جواب میده مثلا ممنون یا خوب نیستم و...

راستی اون پیام نمیده ولی من پیام بدم جواب میده.گاهی میگم الهی بمیرم میگه خدانکنه یا چند وقت پیش گفت قربون دلت ولی نمیخوام نا امید و اسیرت کنم‌‌... 

خیلی بهم وابسته بودن واقعا ، پارتنرم چاق بود اما الان نی قلیون شده از غصه . توروخدا بگید من چیکار کنم آخه 

خودمم ناراحتم که چرا زیادمحلم نمیذاره

میشه به چند وقت راحتش بزاری 

داغ عزیز دیده اون درکش میکنم

خانوم وکیل 👩🏻‍⚖️🌱📚 متاهل💁🏻‍♀️💗   کاربری قبل تاریخ ۱۴۰۳/۷/۱۶  دست پنج نفر بوده الان فقط دست منه ❤🌱            

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مطمئنی فقط بخاطر فوت داداشش اینجوری شده؟

شاید پشیمون شده از این رابطه و دنبال بهانه بوده چون موقع غم آدم بیشتر بدنبال همراه و همدم میگرده چرا باید عقب بکشه؟

.                                                                  
چیکار کنم دیگه که نکردم؟ الان دوماهه بیرون نرفتیم حتی تلفنی باهم حرف نزدیممنم درکش میکنم

میدونم عزیزم 

ولی سعی کن اونم درک کنی و از رفتار هاش ناراحت نشی داغ دیدست🙂

خانوم وکیل 👩🏻‍⚖️🌱📚 متاهل💁🏻‍♀️💗   کاربری قبل تاریخ ۱۴۰۳/۷/۱۶  دست پنج نفر بوده الان فقط دست منه ❤🌱            

مطمئنی فقط بخاطر فوت داداشش اینجوری شده؟شاید پشیمون شده از این رابطه و دنبال بهانه بوده چون موقع غم ...

اره مطمئنم.‌ اخلاقش اینجوریه نمیخواد بقیه رو ناراحت کنه 

میگه مزاحمت نمیشم و...

این از ناراحتی زیاده ک‌محل نمیده. ایقد دلش گرفته ا فوت داداشش ک‌زندگی براش پوچ شده درکش کن. زمان لاز ...

دقیقا. چقدر زمان؟ میترسم منو فراموش کنه 

دورش یه عاااالمه دختر رنگارنگ ریخته