2777
2789

امشب شب خیلی بدی بود واسم احساس درد و فشار زیاد توی قلبم دارم تا الان خوابم نمیاد از فشار مغزی و روحی و روانی قلبم از یه نفر شکستـــه یعنی هربار میشکنه اینبار بیشتر

میشه امشب واسم دعا کنین و صلوات بفرستین تا خدا کمکم کنه و راهمو پیدا کنم و به آرامش ابدی برسم اونایی که مشهدن حتما منو دعا کنن که برم پیش امام رضا دلم خیلی خونهه 

ممنونم

انشاالله شما هم بهترینا نصیبتون شه 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

هربار خواستم حذف کنم ولی باز نشد تو این گیر کردم از خدا میخوام کمکم کنه یکاری کنه اینبار تا ابد بهش ...

مفهمم چی میگی ولی نمیشه بگی خدا کمکم کن خودت هیچ تلاشی نکنی 

یه قسم بخور نمیدونم به چی خیلی اعتقاد داری به همون مثلا قسم بخور که دیگه برنگردی بهش 

دیگه هرچی هم اون برگشت و پیگیر شد تو یاد قسمت بیفت بر نگرد

فردا شهادت امام رضاس عهد ببند باهاش بگو از همین شب شهادت من تموم میکنم این رابطه رو خودمو میسپارم بهت تا شب شهادت حضرت زهرا هیچ گونه ارتباطی با این ادم نمیگیرم 

دیگه تو این مدت از سرت میفته وابستگیت رفع میشه

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

مفهمم چی میگی ولی نمیشه بگی خدا کمکم کن خودت هیچ تلاشی نکنی یه قسم بخور نمیدونم به چی خیلی اعتقاد دا ...

میترسم نتونم جلوی خودمو بگیرم و قسمم مجبورا شکسته بشه آخه بعضی وختا یجوری میزنه ب سرم ک اصن نمیتونم مث امشب ای کاش جلوی خودمو میگرغتم نفسم قط میشد ولی برنمیگشتم 

میترسم نتونم جلوی خودمو بگیرم و قسمم مجبورا شکسته بشه آخه بعضی وختا یجوری میزنه ب سرم ک اصن نمیتونم ...

تخب واسه همین میگم دیگه که هرچقدرم دلت تنگ شد به حرمت قسمت بر نگردی تهش ولی رها شدن و حال خوشه 

شک نکن اگه با  این ادم خوشبخت بشی و سهم تو باشه خود امام رضا و حضرت زهرا یه جوری بهت میدنش متحیر بمونی اگه ته هم بدون به صلاحت بوده 

فکر کن باهاش ازدواج کنی و دیگه هیچ راه بر گشتی نداشته باشی و فقط حسرت و پشیمونی که چرا ادامه دادم

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

تخب واسه همین میگم دیگه که هرچقدرم دلت تنگ شد به حرمت قسمت بر نگردی تهش ولی رها شدن و حال خوشه شک نک ...

آره عزیزم هروخ رها کردم حالم خیلی خوب بوده ولی بعد چن ماه ک مثلا خودش زنگ زده باز حماقت کردم برگشتم ولی اون تغییری نداشته تو رفتارش

الان باز باید از دوباره شرو کنم ب فاصله گیری😔😔

خیلی ممنونم عزیزم