2777
2789

اسی تاپیکتو قفل کردی خواستم بگم که 

ناراحت نشو عزیزم

هرچند که بعضیا واقعا بد باهات رفتار کردن

این روش درستی نیست که کوبوندنت

همین که اومدی راهنمایی خواستی نشونه ی خوبیه اتفاقا

ببین منم تا حدی درکت میکنم 

منم همسن تو بودم یه سری چالشایی داشتم شاید کمی متفاوت ولی به این ایمان آوردم که نباید وقتم رو با یه سری آدما تلف کنم

زندگیت، عمرت ، اعصابت ، روح و روانت خیلی مهمن

لحظه های زندگیت رو پای همچین آدمایی نریز

نمیدونم به حرفم گوش میکنی یا نه ولی اگه با حرفم موافق باشی و سعی کنی از اونا فاصله بگیری مطمئن باش سود میکنی

امیدوارم همیشه موفق باشی عزیزم

اونایی که زخم زبون میزنن رو ول کن خودت بشین فکر کن ببین کار درست چیه؟ :)❤️💕

زبـانـت معـمار اسـت و حـرف هـایت خـشت خـام... مــبادا کـج بـچینـے دیـوار سـخـن کـہ خــواهـد ریـخت بــنای شخصیتتツ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسی ازت:(

ناراحت نباش عزیزدلم

تو خیلی با ارزشی

من ۱۹ سالمه میدونی اگه سن تو بودم چیکار میکردم؟

میرفتم استعداد و علاقه هامو پیدا میکردم چه توی زمینه ی درسی چه زمینه های هنری و ورزشی و ...

من الان تازه چند وقته دارم اینکارو میکنم و با هی با خودم میگم کاش زودتر این کارو کرده بودم...

جای اینکه وقت باارزشت رو پای ۲ تا آدم بی ارزش بریزی برو دنبال موفقیت خودت❤️

زبـانـت معـمار اسـت و حـرف هـایت خـشت خـام... مــبادا کـج بـچینـے دیـوار سـخـن کـہ خــواهـد ریـخت بــنای شخصیتتツ 
ممنونم از راهنماییات همین وقتی که گذاشتی خودش کلیه🤍

خواهش میکنم عزیزم

انشاالله بهترین اتفاق ها برات بیفته❤️💕