2777
2789
عنوان

دوماهه لابیاپلاستی کردم و از کاراییش راضی نیستم

| مشاهده متن کامل بحث + 979 بازدید | 30 پست
دکترت بد بوده حتما وگرنه این عمل ربطی به میل جنسی نداره

چرا داره خیلیم داره

مث این میمونه یه عضله از دستت رو جراحی زیبایی کنی ولی فلجش هم میکنی در عین حال!

ادامه دهنده و ادامه دهنده..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوره نقاهتش چقدره ؟بعد چند روز بخیه هات خوب شد ؟

من بعد ۶ روز تمام بخیه هام افتاد ، عمل نسبتا سختی بود حدودا دو سه هفته زمان برد تا بتونم عادی راه برم و کمی مثل قبل بتونم به کارام برسم، دوهفته ام استعلاجی گرفتم اصلا نمیشه بعدش رقت سرکار 

منم مال من بزرگه و دوستش ندارم اما تنها راه لذت بردنم از همونجاست اصلا به عملش فکرنمیکنم

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید
از ظاهرش بی نهایت راضی هستم اعتماد بنفسمم رفته بالااما حس جنسی و میلم خیلی کم شده

نقاهتشو اصلا دوس ندااااشتم وحشتناک بود صبر بیشتر میطلبید نسبت ب عملی مث بینی

ولی خب نتیجه هم از لحاظ زیبایی هم جنسی عالی بود.

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ
اگه اینطوری بود همه حسشون کم میشد نه فقط یه عده

من اصلا هودکتومی نداشتم ینی به کلیتوریسم دست نزده فقط لابیام کوچیک شده ولی حس جنسیم از بین رفته، دکترمم فوق العاده بود بیش از ۵۰ هزار عمل لابیای موفق داشته خیلیم معروفه ربطی به دکترم نداره 

ببخشید ولی تا چند روز نباید نزدیکی داشت ؟

۴۵ روز 

بعدشم تا ۳ ماه مثل سابق نیستی ترس از درد 

البته جراحی من سنگین بود (لابیا،تنگی،بکارت ،تزریق چربی)همزمان

۴۵ روز بعدشم تا ۳ ماه مثل سابق نیستی ترس از درد البته جراحی من سنگین بود (لابیا،تنگی،بکارت ،تزریق چر ...

مرسی عزیزم ک جواب دادی

فقط ی سوال دیگه اگ بخوام تنگی و لابیا چربی ی جا انجام بدم اذیت نمیشمم؟؟؟

اسی برا تو اذیتت میکرد ؟برا من کلا یک بند انگشت هست ولی اذیتم نمیکنهاما دلم میخواد صاف باشه🥺

برا منم زیاد بزرگ نبود اما دوست داشتم صاف باشه اعتماد به نفس بگیرم، الان که تو رابطه هیج حسی نداره لذت زیادی نداره دیگ به ظاهرش فکرنمیکنم فکر لذت گذشته ام

من اصلا هودکتومی نداشتم ینی به کلیتوریسم دست نزده فقط لابیام کوچیک شده ولی حس جنسیم از بین رفته، دکت ...

عزیزم شاید هورمونات بهم ریخته خوب 

منم خیلی هورنیم ولی همیشه یه مدت درگیره بی میلی جنسی میشم

الان چند ماهه عمل کردی؟؟ بیهوشی بی حسیم تاثیر داره تو کم شدنش از لحاظ روحی که حالت بد نیست اونم تاثیر داره تو کم شدن میل جنسی

مرسی عزیزم ک جواب دادیفقط ی سوال دیگه اگ بخوام تنگی و لابیا چربی ی جا انجام بدم اذیت نمیشمم؟؟؟

اونجا که متوجه دردی نمیشی 

وقتی میای خونه بی حسیا که میره سووزش خیلی زیادی داری حدود ۵ ساعت 

راحت نمیتونی بشینی دراز بکشی لباس زیر نمیتونی بپوشی حواست به تایم پریودیت باشه

راه رفتنتم مشکل بالاخره بخیه ها بهم میسابه  

از روز دهم کم کم بخیه ها یا میریزن یا جذب میشن 

تا ۴۵ روز که گذشت. اولین رابطه دقیقا مثل شب زفاف ترس و درد 

این مسائل ماه دوم بعد از عمل اوکی میشه.

اونجا که متوجه دردی نمیشی وقتی میای خونه بی حسیا که میره سووزش خیلی زیادی داری حدود ۵ ساعت راحت نمیت ...

ببخشید شما با دکتر مشورت کردید برا رابطه ؟ من الان دو هفته س انجام دادم . دکترم میگه ۳ ماه نباید رابطه داشته باشی 🫠 اخه مگه میشه؟