2777
2789
عنوان

خواستگارم

129 بازدید | 10 پست

سلام از من خواستگاری کردن خواستن بیان خونمون اشنا هستن

لیسانس دارم

چون میخواستم جواب منفی بدم گفتم برای اینکه فکر کنم و عجله نکنم گفتم بهتره بگم فعلا یه امتحانی دارم بعد امتحانم بیان که بتونم فکر کنم با اطمینان بگم کلا نیان خونموم یا بیان خواستگاری(امتحانی در کار نبود)

حالا منتظرم دوباره بگن چون الان فکر کردم و نمیخوام جواب منفی بدم

حدود ۲۰ روز رد شده هنوز چیزی نگفتن

ینی ممکنه پشیمون شن؟ به نظرتون ممکنه منتظرن محرم تموم شه بعد بگن

تو که به هر حال می‌خواستی جواب رد بدی حالا اصلاً گیریم پشیمون شده باشن چه فرقی می‌کنه رفتن که رفتن

براتون آرزو میکنم هیچ وقت حروم نشید ، حروم آدم اشتباه ، مکان اشتباه ، رشته اشتباه و ... :)                

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

تو که از همون اول جوابت منفی بوده دیگه الانم کاری از دستت برنمیاد بیخیال

تو پایان هر جستجوی منی💖                                                            به آرزوهای قشنگم قول رسیدن دادم                                       ❌درخواست دوستی قبول نمیکنم اگه صحبتی هست همین جا مطرح کنید👻     
تو ذهنم جواب منفی بود به خودشون اخه نگفتم

میگم که خودتو زیاد درگیرش نکن که به خاطرش آسیب ببینی اگه قسمتت باشه که میاد اگه نباشه که شاید یکی بهتر پیدا بشه برات 

تو پایان هر جستجوی منی💖                                                            به آرزوهای قشنگم قول رسیدن دادم                                       ❌درخواست دوستی قبول نمیکنم اگه صحبتی هست همین جا مطرح کنید👻