2777
2789
عنوان

اونایی که اسم دارن بیان

172 بازدید | 32 پست

شام ماکارونی خوردم وصبح آش خورده بودن

یک ساعت پیش حمله آسم تنگی نفس بهم دست داد

الان دوپاف سالبوتامول زدم بهترم ولی هنوز استرس دارم یعنی از کدوم غذا بوده شما هم که اسم دارید اینارو میخوردید علائم تنگی نفس وسرفه دارید؟

احتمالا رفلاکس معدتون بوده به خاطر آش رشته و اسید معده زده بالا و باعث حمله شده 

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مممنونم عزیزم ولی دیگه خسته شدم ازاین حال نامعلوم🥲برام دعا کن خوب شم

سلام

منم مدتی دچارش بودم  خیلی اذیت بودم وقتی باردار شدم بدتر بود مث جانباز شیمیایی میشدم واقعا یه جا شنیدم نوره اصل هفته ای یه بار داخل حمام بزنم به قفسه سینم وبزارم یه ربع بمانه ونفسهای عمیق بکشم خداروشکر الا خیلی خوبم   از اون حال در اومدم

عه جدی اره رفلاکس هم دارم ولی صبح ها امپرازول میخورمنفسم خیلی سخت میاد🥲

اره عزیزم رفلاکس شدید هم میتونه باعثش بشه یا آلرژی به موادی مثل سیر که داخل آش هست مخصوصا   که با ماکارونی خوردین

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
سلاممنم مدتی دچارش بودم خیلی اذیت بودم وقتی باردار شدم بدتر بود مث جانباز شیمیایی میشدم واقعا یه جا ...

چه جالب 

واقعا اگه نوره تاثیر داشته باشه عالیه 

سلاممنم مدتی دچارش بودم خیلی اذیت بودم وقتی باردار شدم بدتر بود مث جانباز شیمیایی میشدم واقعا یه جا ...

تنگی نفس هم داشتین سرگیجه دست پاتون بی حس بشه استرس بگیرین ضربان بالا بره ؟

بدون مصرف داروهای آسم خوب شدین

نوره اصل از کجا گرفتین گلم