2777
2789
عنوان

لکه بینی دختر مجرد

1799 بازدید | 22 پست

من از بهمن پریودم بهم ریخته

یک ماه در میان پریود میشم

از اردیبهشت به بعدم اصلا نشدم

الان لکه بینی دارم لکه قهوه ای

خطرناکه؟

مجردم رابطه نداشتم اصلا اصلا

شرایط دکتر رفتن ندارم

۱۸ سالمه

با این همه زنجیر به رقص آی و رها باش...🙂                 دست خطی که تورا عاشق کرد شوخی کاغذی ماست بخند:)                     قوی تر از دیروز!!!🌱❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس میخوای پریود بشی ب خاطر همینه

اخه چند روزه لکه بینی دارم و پریودم نمیشم

از وقتی به سن بلوغ رسیدم حدودا ۱۰ سالگی تا الان اولین باره انقد بهم میریزه

با این همه زنجیر به رقص آی و رها باش...🙂                 دست خطی که تورا عاشق کرد شوخی کاغذی ماست بخند:)                     قوی تر از دیروز!!!🌱❤️
هورمونات نامنظمه ورزش میکنی؟کربوهیدرات زیاد نخور

نه ورزش نمیکنم موثره؟

تخمدانت تنبلهالانم زعفرون دم کن بخورراهش بازشه بیاد

زعفران اثر نداره روم ولی بازم میخورم

راهکاری وجود نداره این تنبلیه از بیگ بره؟

اخه چند روزه لکه بینی دارم و پریودم نمیشماز وقتی به سن بلوغ رسیدم حدودا ۱۰ سالگی تا الان اولین باره ...

لکه بینی ت در چه حد ؟ 

دارویی چیزی جدیدا مصرف نکردی یا جدیدا دچار استرس شدید یا اضطراب نشدی 

زعفران اثر نداره روم ولی بازم میخورمراهکاری وجود نداره این تنبلیه از بیگ بره؟

رعفرون زیاد نخور دختر بهش خیلی فکر نکن استرس هم نداشته باش 

ورزش سبک یا پیاده روی انجام بده 

لکه بینی ت در چه حد ؟ دارویی چیزی جدیدا مصرف نکردی یا جدیدا دچار استرس شدید یا اضطراب نشدی

خیلی خیلی کم لکه قهوه ای

اره استرس و اضطراب و تنش خیلی تو خونه دارم کنکور و فشار خانواده و این حرفا

خیلی خیلی کم لکه قهوه ایاره استرس و اضطراب و تنش خیلی تو خونه دارم کنکور و فشار خانواده و این حرفا

پس بخاطر همینه ی مدت آروم و ریلکس که بشی درست میشه 

به کارهای روزمره چیزای که علاقه داری اضافه کن 

ورزش های سبک انجام بده

آن شالله که همیشه موفق باشی دختر خوب🥰

بله خیییلی حتما ورزش کن و قندیجات کم مصرف کن خود به خود پریود میشی هر ماه منظم و لکه بینی کم و قطع م ...

قندیجات اصلا میل ندارم قبلا چایی شیرین میخوردم اونم قطع کردم تخم مرغ میخورم به جاش

ولی میوه خیلی دوست دارم میخورم اونم ن زیاد روزی دو واحد میوه خیلی قندی مث خربزه و اینام ن شلیل و الو و اینا

رعفرون زیاد نخور دختر بهش خیلی فکر نکن استرس هم نداشته باش ورزش سبک یا پیاده روی انجام بده

خیلی نگرانم خیلی میترسم بیش از اندازه مخصوصا گوگل یه چرت و پرتای میگ مث سرطان رحم و کیست و این چیزا

پس بخاطر همینه ی مدت آروم و ریلکس که بشی درست میشه به کارهای روزمره چیزای که علاقه داری اضافه کن ورز ...

من کلا خودم شخصیت ارومی دارم تا کسی کاری به کارم نداشته باشه حتی حرفم نمیزنم ولی متاسفانه محیط زندگیم بیش از اندازه پر تنشه

خیلی از بابت این پریود نشدنه نگرانم و میترسم

خیلیم عصبی و پرخاشگر شدم