2777
2789
عنوان

دارم خفه میشم از حرص

133 بازدید | 18 پست

یه خانم غریبه ک منو میشناخت ازم سوال بدی پرسید  ولی من اصلا عقلم نرسید ک سوالش زشته   منم کسخلانه جواب دادم و خندیدم(سوالش فضولی بود مثلا فرض کنین از کسی ک مامان باباش جدا شدن بپرسن  ازدواج کرده یانه؟) 

بعد تازه فهمیدم باید جوابشو میدادم خیلی زشته ازمن پرسیده 

الان دارم خودمو سرزنش میکنم ک چرا هنوز عقلم نمکیشه...    کلا هم همینطوری ام نمیدونم کی و کجا چجوری جواب بدم 😭😭😭😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بیخیال تو چرا حرص میخوری اون ادم ابلهه و شعورخودشو زیر سوال برده که سرش تو هر چی که بهش ربطی نداره کرده 

دلم میخواد بهشون بگم ناراحت نباشید مهم نیست آدمای فیک بهتون چی میگن به این فکر کنید که ما همیشه حمایتتون می کنیم مهم نیست بقیه چی بگن در چه شرایطی باشید ما همیشه پشتتون هستیم پس لطفا خوب غذا بخورید و خوب بخوابید و خوشحال باشید چون لبخند شما باعث قهقه ما میشه... گاهی شرایط باعث میشه نخوام زندگی کنم از قیافه خودم بدم بیاد از اینکه چنین زندگی دارم متنفر بشم ولی بدون من بخاطر دیدن تو هم که هست زنده میمونم. بیاید با هم همچون دیوانه ها زندگی کنیم🎭🪐🫂🦋🐈🖤🐭😺🌥⛅ با افتخار یک کیپاپر و کیدرامرم 💜🍜

بیخیال تو چرا حرص میخوری اون ادم ابلهه و شعورخودشو زیر سوال برده که سرش تو هر چی که بهش ربطی نداره ک ...

خب من ازاین ناراحتم ک چرا وقتی کسی بهم حرف بی ربطی میگه  اصلا نمیفهمم حرفش زشته  

اینجا نمیتونم دقیق بگم ولی فرض کن دومی رو پرسیده

خب یه جواب داره یا اره یا نه. مهمم نیست حرفش بد نبود فقط یه کنجکاوی بوده.. بیخیال قرار نیست بخاطر هر سئوالی که بقیه میپرسن خودمون رو سرزنش کنیمـ. 

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
هر ادمی یه جوره ادمای فضول و کنجکاوم زیادن حالا تو سر اون حرص میخوری تجربه میشه که بدونی دفعه دیکه ب ...

اخه کلا همینطوری ام   دیگه از بس از اینجور تجربه ها دارم ک دیوانه شدم  و هنوزم عقلم نمیکشه 

خب من ازاین ناراحتم ک چرا وقتی کسی بهم حرف بی ربطی میگه اصلا نمیفهمم حرفش زشته

خب چون تو همون موقع سریع جواب میدی چند لحظه صبر کن بعد جوابشو بده 

دلم میخواد بهشون بگم ناراحت نباشید مهم نیست آدمای فیک بهتون چی میگن به این فکر کنید که ما همیشه حمایتتون می کنیم مهم نیست بقیه چی بگن در چه شرایطی باشید ما همیشه پشتتون هستیم پس لطفا خوب غذا بخورید و خوب بخوابید و خوشحال باشید چون لبخند شما باعث قهقه ما میشه... گاهی شرایط باعث میشه نخوام زندگی کنم از قیافه خودم بدم بیاد از اینکه چنین زندگی دارم متنفر بشم ولی بدون من بخاطر دیدن تو هم که هست زنده میمونم. بیاید با هم همچون دیوانه ها زندگی کنیم🎭🪐🫂🦋🐈🖤🐭😺🌥⛅ با افتخار یک کیپاپر و کیدرامرم 💜🍜