2777
2789
عنوان

گریه شبانه و بیش ازحد نوزاد ۷ماهه

2069 بازدید | 16 پست

نوزاد ما هفت ماهشه علائم دندون دراوردن هم نداره  نداره روزام حالش خوبه میگه میخنده بازی میکنه راحت راحت میخوابه شبها تا چشاشو میبنده بخوابه یا ناله میکنه بعد گریه یام یهو گریه میکنه انگارزبونم لال زبونم لال مارنیشش میزنه بعدم تادوقلپ شیرمیخوره دوباره میخوابه و تاصبح همین بساطه یه ماهی هست اینطوره کمترشبی پیش میادبخوابه؛داروی ریفلاکسم(امپرازول)میدیم ولی بازم همینجوریه.کسی تجربه اینچنینی داشته آیا؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا دختر من ۳ماهشه این اداها درمیاره،میگن ریفلاکسه،تا۴ماهگی خوب میشه،البته بچه تو بزرگتره،احتمال دندون درمیاره و گوش درد گرفته،که با مکیدن شیر دردش بیشتر میشه و سینه رو پس میزنه

هیچوقت چیزی رو بزور از خداوند نخواهید که خیرش را نمی بینید،خداوند هر وقت صلاح داند عطا نماید🌷پس فقط شُکر شُکر شُکر🌷

ممنونم دوستان.غذای کمکی شبو بله میدیم سوپ فرنی واینا شیرم خوب میخوره .محل خوابشم چراغ روشن کردیم که احیانا اگه ازتاریکی میترسه برطرف بشه.دندون درنمیاره هیچیک ازعلائم دندون درآوردن رو نداره وفقط شبها اینطور میکنه.داروی ریفلاکسشم میدیم.و۱ماههاینطورشده متاسفانه

سنگ حدید ۷جلاله وسوره قریش هم توبالشش گذاشتیم اما اثرنداره

بخاطر دندونشه دختر من از پنج ماهگی اینجوری شد شبا یذره دیفین هیدرامین بکش رو لثش خیلی خوبه من واسه دخترم اینکارو میکردم خوب بود الان چهارتا دندون داره ولی الان باز دوسه شبه ناارومه انگار بقیه دندوناش میخاد دربیاد باز دیفین میکشم

حتی چون شبا اصلا نمیتونست بخوابه وناله وگریه شدید ازخواب پامیشد دکترشربت خواب آور داد اما اونم اثرنداره طوری ناله میکنه انگار مثلا داره اذیت میشه یا میزننش😢😢😢😢😢

بخاطر دندونشه دختر من از پنج ماهگی اینجوری شد شبا یذره دیفین هیدرامین بکش رو لثش خیلی خوبه من واسه د ...

عزیزم میتونم بپرسم جز ناله شبانه دخترشماموقع دندون درآوردن چه علائم دیگه ای داشت؟

قبل از خواب حسابی سیرش میکنی؟ تشنه نیست؟ از نظر گرما و سرما اکیه همه چیش؟

بله کاملا سیرمیشه حتی بادمعده اس روهم خارج میکنه گرما وسرما نور راحتی رختخوابش همه چی رعایت میشه اما نمیدونم چرا اینطور میشه دکترم معاینه کرد گفت هنوز چندماهی طول میکشه دندون دربیاره