بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
هر کسی بسته به درآمد خودش یا همسرش یا براساس نوع زندگی و مخارجش خرج میکنه اینجور تاپیکا حس سرشکستی خانمارو به نظرم بیشتر میکنه چون شاید ینفر نتونه اندازه یه نفر دیگه خرج کنه و این یه چیز طبیعیه☹
مقلا من اینجا دیدم که از همین نوع تاپیکا گذاشتن بعد خانما گفته من ماهی ۳۰ تومن از شوهرم میگیرم ماهی صد تومن درآمد داره تازه بازم کم میارم بعد همه خانما داشتن حسادت میکردن بهش یکی بود تو تاپیک میگفت شوهر من هفت تومن درآمد داره آرزومه یبار شام بریم بیرون
هر کسی بسته به درآمد خودش یا همسرش یا براساس نوع زندگی و مخارجش خرج میکنه اینجور تاپیکا حس سرشکستی خ ...
به نظرم خانم بالغ باید بدونه که خودشو با کسی مقایسه نکنه،الان ما مستاجریم اصلا در برابر اونایی که خونه دارن احساس سرشکستگی نمیکنم بالاخره حتما زحمت کشیدن بهش رسیدن.
می دونی خیلی ازینا اصلا لازم نیست.کاری هم نمیکنه فقط تجارتهدکتر پوستم از کانادا اومده بود گفت فقط یه ...
من پوستم خیلی خوب بود هرکی میدید میگفت چقدر صافه بعد افسردگی و مشکلات روحی اصلا نابود شد،پر از لک و زردی و جوش و جای جوش و دور چشام سیاه جوری که خودمو تو آینه میدیدم بدتر افسرده میشدم دیگه رفتم دکتر پوست اون اینچیزارو تجویز کرد.