2777
2789
شما مصرف کردی نتیجه داد  الان باردارید  چند تا خوردید  منم دیواره رحمم نازکه

سلام آره عزیزم یک دوره که۱۵ روز بودو ۱۵ عدد قرص روزی یکی استفاده کردم و خداروشکر ماه بعد باردار شدم انشالله مهر هم زایمانمه عزیزم. انشالله براتون جواب میده. 

خدایا شکرت 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بسلامتی نی نی را بغل کنی  به من ۵ تا دونه داده از روز ده پریود تا روز ۱۵  ضخامتم گفن ۶.۷ ...

ممنون عزیزم شما هم انشالله هر چی زودتر نی نی دار بشی و دوران سخت و شیرین بارداری و پشت سر بزاری و نی نی خوشگلت و بغل بگیری.

خدایا شکرت 
ممنون عزیزم شما هم انشالله هر چی زودتر نی نی دار بشی و دوران سخت و شیرین بارداری و پشت سر بزاری و نی ...

مرسی عزیزم 

اشتباه گفتم ضخامتو روز دهم ضخامتم ۵ و خورده ای بود که سه تا قرص مصرف کردم روز ۱۲ نزدیک ۶.۵ شده بود حالا امیدوارم با دوتا دیگه خوب بشه واسه این ماه 

دعا کن برام این ماه دیگه بشه پس فردا هم آمپول دارم 

سلام آره عزیزم یک دوره که۱۵ روز بودو ۱۵ عدد قرص روزی یکی استفاده کردم و خداروشکر ماه بعد باردار شدم ...

سلام عزیزم.میدونم این پست قدیمیه اما یک سوال شما برای افزایش ضخامت فقط استرو مارین خوردین.و کلا بجز این قرص چه دارویی برای بارداری مصرف کردین