2777
2789

داشتن تلفنی با همسرم حرف میزد بعد اینو گفت بی ادبو با این حال که من حتی شوخی هم باهاشون ندارم ولی تو خانواده همسرش خیلی از اینطور حرفا به هم دیگه میزنن شبی اونا رفته همه حرکاتش از وقتی ازدواج کرده اینطوری شده. به همسرم گفتم ناراحت شدم به به خانم با شخصیتی مثل من همچین حرفی بزنی میگه شوخی میکنه جدی نگیر میگم از همین شوخی ها شروع میشه دیگه گفت بیا خونمون منم نرفتم خونشون خیلی خیلی این حرفا بد بود دلیل نمیشه حرفایی که تو خانواده همسرش میزنه رو به ما ها هم بگه 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم میگم🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

مرتیکه مادرخراب چرادرخواست میدی حیوون😡😡🤬🤬🤬🤬🤬.......من جواب استاتررومیدم بتوچه.فضول سرت توچیزمردم نباشه،اگرروی نظراتی غیراسی ریپ میزنی شک نکن یه فضولی.....فحش بدی وتوهین کنی جوابت روپشت گوشی میدم همه رونثاروالدینت میکنم.....چون من باتوکاری نداشتم توفضولی کردی...........هرکی رای دادوهرکی رای نداددیگه ازامروزخوشبختیدوازگرونی شکایت کنیدوازبدبختی بنالیدلعنت خداوندبهتون.واگرهرسختی مابکشیم که مسببش شماباشیدلعنت خداوندبهتون......

کار خوبی میکنی اجازه نده باهات اینطوری برخورد بشه. جاری من هرشوخی میکنه خاهرشوهرامم بشوخی تیکه بارش میکنن ولی من اجازه نمیدم یبارخاهرشوهرم گف جنبه نداری ب جاریت هرچی میگیم میخنده گفتم دقیقا من و شوهرم بی جنبه ایم احترام میذاریم متقابلا احترام میخوایم

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚