2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا به نظرم کارت بی‌حرمتی و بی‌احترامی نبوده کار بد و گناه که نمیکردی😐

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم

هرجایی آداب و رسوم خودشو داره به نظر من اگه اذیت میشین کلا نرین اکه هم میرین رعایت کنین

من اینجور جاها اذیت میشم و به ندرت مبرم و اعصابمم راحته

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
بیراه نگفته دیگه.بالاخره باید حرمت هر مراسمی نگه داشته بشه.

خب عزیزم آخوند داشت حرف میزد سر و صدا بود متوجه ام نمیشدم چی میگه گفتم از وقتم استفاده کنم عکسمو درست کنم 

دیگ عکس ادیت کردن که کار بدی نیست ☹️

خدا از دست این جماعت افراطی چیکار کنیم میگفتی شما حرمت بانو فاطمه زهرا نگه دار مثل ادم رفتار کن

😂☹️گفتم شما درست میگی دیگه رومو کردم اینور 

اصلا اجازه نداره داخل گوشیو نگاه کنه ک بخاد نظر بده 😐

هرجایی آداب و رسوم خودشو داره به نظر من اگه اذیت میشین کلا نرین اکه هم میرین رعایت کنینمن اینجور جاه ...

منم نمیرم امشب اولین بارم بود اومدم اینجا 🚶🏻‍♀️

😂☹️گفتم شما درست میگی دیگه رومو کردم اینور اصلا اجازه نداره داخل گوشیو نگاه کنه ک بخاد نظر بده 😐

خوب گفتی اره کار اون زیاد جالب نبوده یا باید ی جوری میگفت که شما سختت نشه حریم نداریم از دست بعضیا

منم نمیرم امشب اولین بارم بود اومدم اینجا 🚶🏻‍♀️

پس رعایت کن تا به خیر و خوشی تموم شده گوشی رو هم بزار کنار بقیه رو کنکاش کن😂

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️