2777
2789
عنوان

بهم زدن نامزدی

279 بازدید | 17 پست

بچه ها با آقایی ۵ ماهه در ارتباطم ۲ ماه اول خودمون بودیم الان سه ماهه نشونه اوردن و خانوادگی در ارتباطیم ولی رسمی نکردیم اول مهر قرار بود عقد باشه 

هرشب هرطور شده میمومد منو از سر کار میبرد خونه

روز شنبه گفت باید بره خونه دوستش و برام اسنپ گرفت و نتونست خودش بیاد 

یکشنبه رسید رستوران تو ماشینش دیدم دقیقا برای همون ساعتی ک باید خونه دوستش میبود دقیقا همون رستورانی ک منو قرار دوم برد و یه دستمال کاغذی تو ماشینش بود ک رنگ کرم پودر روش بود ولی مطمئنم برای من نبود. 

من اصلا ب روی خودم نیوردم 

قراره آخر هفته بریم مسافرت یه کم خرید کنیم الان داره کلی برنامه میچینه و خانواده هارو اماده میکنه آخر شهریورم تولدش بود من میخواستم براش تولد بگیرم 

نمیدونم چطور بهش بگم و بهم بزنم

و اینک اینطور ک دوستاش و خودش میگن تا حالا رابطه جنسی نداشته و هی شوخی میگفت تا قبل ازدواج میخوام ی بار تجربه کنم منم ب شوخی میگفتم خودت میدونی و حساسیت نشون نمیدادم. میگفت ولی اگ رابطه بگیرم فقط جنسی احساسم همش برا توعهه من هیچ واکنشی نشون نمیدادم 

الان ک جدی شده این قضیش پشیمونم ک جدی برخورد نکردم 

هی دو دلم چطور بهش بگم اخه انگار خودم این اجازه رو بهش دادم. میدونم اگ بگم ب دست و پام میفته 

نمیدونم اصلا ب روش بیارم و حرمت هارو بشکنم یا خیلی شیک تموم کنم

اگه می خوای شاهد خیانت تو زندگیت نباشی سریع به همش بزن. بهانه بیار و تمومش کن. 

وقتی که به دنبال آب راه می روی، وقتی که دنبال رویاها می روی، به ابر و باد به عنوان یک دوست فکر کن و قلبت را آرام کن... وقتی با دو پای خود می توانی راه بروی جایی نیست که نتوانی به آن برسی...

توصیه میکنم نه شما نه هر دختر خانم دیگه ای، قبل از ازدواج به مرد کادو ندید... بذارید ببینید که مرد تا کجاها متعهد میشه... بعد از ازدواج و رفتن به خونه خودتون، هر چی دوست دارید، براش بخرید

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بهانه بیار و تمومش کن اگر مطمئنی از خیانت ولی اگر دوستش داری یه فرصت بده شاید داری اشتباه میکنی

مطمئنم ک با دختر رفته رستوران ولی ب رابطه کشیده یا نه رو نمیدونم 

و تقصیر خودمه با بی تفاوتی به حرفاش اونم این حق رو ب خودش داد

مطمئنم ک با دختر رفته رستوران ولی ب رابطه کشیده یا نه رو نمیدونم و تقصیر خودمه با بی تفاوتی به حرفاش ...

تقصیر شما نیست اون اقا باید ذاتش درست باشه ک حتی در تنهایی و خلوت اش هم چنین افکاری به سرش نزنه

مطمئنم ک با دختر رفته رستوران ولی ب رابطه کشیده یا نه رو نمیدونم و تقصیر خودمه با بی تفاوتی به حرفاش ...

مگه در نامزدی ، رابطه تون رو رسمی نمی کنید؟ باید نسبت به هم متعهد باشید ایشون خیانت کردن 

اصلا لزومی نداره شما به این حرفا عکس العمل نشون بدی.اون ذاتش کثیفه به هر حال این کارو میکرد و در اینده باز هم مرتکب خواهد شد شک نکن.کم کم داره تو رو اماده میکنه.از من گفتن

تقصیر شما نیست اون اقا باید ذاتش درست باشه ک حتی در تنهایی و خلوت اش هم چنین افکاری به سرش نزنه

من فکر میکردم اگ واکنش نشون بدم و بگم نباید این کارو کنی حریص تر بشه