2777
2789
عنوان

دوستان کنکوری درخدمتم

142 بازدید | 17 پست

سلام سلام

خسته نباشید میگم ب دوستان پرتلاش خودم

امیدوارم با هر رتبه ای ک کسب کردین دلتون شاد باشه و بهترین تصمیم و بگیرین و اینو بدونین منی ک شاهد سختی و دشواری کنکور هستم بهتون افتخار میکنم ک تا اینجا اومدین 

الانم هر سوالی مشکلی مشغله ذهنی ای دارین درخدمتم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم احتمالش خیلی خیلی کمهشما نهایتا با رتبه ی کشوری ۷۰ هزار بتونین پرستاری ازاد شهرستان هارو بیاری ...

چ رشته هایی رو پیشنهاد میدید عاخه با این رتبه 

من کشش موندن دوباره رو ندارم😭

چ رشته هایی رو پیشنهاد میدید عاخه با این رتبه من کشش موندن دوباره رو ندارم😭

سراسری یا ازاد؟

سراسری میتونین رشته هایی مثل ریاضی فیزیک علوم کامپیوتر زیست گیاهی یا جانوری و رشته هایی از این قبیل رو بخونین

ازاد بهداشت های ازاد رو شانس دارین 

میتونم رتبه ی کشوریتون رو بدونم

عزیزم شما تمام پیرا هارو ازادشو بزن ممکنه یکیش بگیره شانسه دیگه

عزیزم میشه بگی بین بهداشت عمومی و حرفه ای کدوم بازار کار بهتری داره؟

به ارواح جدم کاربری دست دو نفره وگرنه اینقدر احمق نیستم که تاپیک هایی بزنم که زمین تا آسمون مغایرت دارن:/

من با ازمون نه روزانه نه نوبت دوم و بقیه... هیچکدوم مجاز نشدم اشکال نداره وارد کنم تو سایت رشته های با ازمون یا قبول نمیکنه سیستم

😘😘😘🤍🤍🤍بخند قربونت برم 😂😂😂♥️♥️♥️ژوووووون 😁😁😁ژیگرمی🤪🤪🤪😑😑😑😑😑😑😑چیه میخوام یکم بچه باشم مشکلی داری؟                  تو خیلی باارزشی  من قدرتو میدونم دوستت دارم           یادت باشه همیشه یکی تو آسمونها تورو نگاه میکنه     اون دوستت داره عاشقته مراقبته     من تو هیچکدوممون تنها نیستیم  ما خدارو داریم      هر شب تو فکرتم   اونیکه واقعی دوستم داشت خدام بود      به هیچکس جز خدا محتاج نباش  یادت باشه از کجا اومدی و کجا خواهی رفت 🤚 خوبه خوشحال شدم باعث خندت شدم 😑😂بوس بای

سراسری یا ازاد؟سراسری میتونین رشته هایی مثل ریاضی فیزیک علوم کامپیوتر زیست گیاهی یا جانوری و رشته ها ...

کارنامم ت تاپیکم هص میتونید ببینید 

امروز رفتم مشاور گف یدرصد احتمال قبولی داری 💔

من با ازمون نه روزانه نه نوبت دوم و بقیه... هیچکدوم مجاز نشدم اشکال نداره وارد کنم تو سایت رشته های ...

عریزم بنظرم ظرفیتهاتو نسوزون

کد رشته های با سوابق تحصیلی رو بزن

رشته های خوبی داره

اول روزانه و بعد ازاد یا پیام نور

اگر پرستیژ براتون مهمه و با دانشگاه ازاد یا پیام نور مشکل ندارین پیشنهاد من ب شما رشته ی حقوق یا روانشناسی هستش

کدوم رشته هارو ازاد بزنم اولویت کدوم بزارم ب نظرتون بگیره

عریزم این کاری نیست ک بتونم اینجا بگم و واقعا زمان گیره و نیاز ب وقت گذاشتن داره

اما شما بنظرم رو رشته های با سوابق بیشتر تمرکز بزار

برای دختر عمومی مناسب تره

جنسیت مهم نیست

صرفا بازارکار کدوم بهتره

به ارواح جدم کاربری دست دو نفره وگرنه اینقدر احمق نیستم که تاپیک هایی بزنم که زمین تا آسمون مغایرت دارن:/