2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام منم چند وقته تبلیغش رو میبینم اما نمیدونم میشه اعتماد کرد یا نهعکساش باور کردنی نیست برامخیلی ا ...

من رژیمش رو خریدم ولی بخاطر شرایطم فعلا نتونستم بگیرم 

غذاهاش متنوعه و سخت بنظر نمیاد 

فقط میترسم اونطور که تو هایلایتا و استوریاشه با این حجم از غذا نشه نتیجه گرفت

و اینکه همه جا پرسیدم و کسی نبود که این رژیم گرفته باشه ..

من رژیمش رو خریدم ولی بخاطر شرایطم فعلا نتونستم بگیرم غذاهاش متنوعه و سخت بنظر نمیاد فقط میترسم اونط ...

عزیزم میشه منو راهنمایی کنی،اینکه میگه ۴ فاز هست یعنی چی؟میشه یکم از برنامتو واسم بگی؟هر هفته غذاهاشو تغییر میده؟

من رژیمش رو خریدم ولی بخاطر شرایطم فعلا نتونستم بگیرم غذاهاش متنوعه و سخت بنظر نمیاد فقط میترسم اونط ...

منم دیدم اتفاقا میشه برای منم بفرستی ببینم منم میخواستم بگیرم 

چیشد انجامش دادی ؟

منم از همین پیج رژیم 4 فازی گرفتم 3 کیلو چاق شدم صد بار به پشتیبانی هم پیام دادم چرت و پرت میگن 

خوشا به بخت بلندم که در کنار منی  
سلام منم چند وقته تبلیغش رو میبینم اما نمیدونم میشه اعتماد کرد یا نهعکساش باور کردنی نیست برامخیلی ا ...

بابا طرف اصن تو دانشگاه تغذیه نخونده گول تبلیغات الکیشو نخورین

از هرکسی که خواستین رژیم بگیرین مطمئن شین اول کد نظام پزشکی داشته باشه الان دیگه هرکی مربی باشگاهه و ۲ تا کتاب و مقاله خونده خودشو متخصص تغذیه اعلام میکنه