2777
2789
عنوان

درمورد خوبی چیزی نگید اصلا

160 بازدید | 14 پست

بدی که غیبت میشه

خوبی بدتر از اونه چون چشم زخم واقعیه تجربه بهم ثابتش کرد

من خیلی چیزا رو دیدم که خوبیشو گفتن برعکس شد یا آسیب دید 

از خود خودم تا کوچیکترین چیز 

خودم که تا پارسال معدلم پایین ۱۹/۹۰ نمیشد انقدر تو فک و فامیل و حتی تو خانوادم ازم تعریف میکردن که امسال یهو رسید به ۱۶ و شهریوری شدم باور نمیکنین تو تاپیکام هست 

بعد یکی از دخترای فامیل تجربی رشته دکترا قبول شد چشم خورد 

الان کلا از دانشگاه و رشتش بیزاره 

از وسایلی هم که قشنگن نگم حتی گل تو خونه مامانم گل نگه میداشت از اونایی که رشد میکنه میره بالا برگ داره 

برای مامانم سه چهارتاشون ۲۰ متر شده بود مهمون اومد چشم خورد دو روز خشک شد از بین رفت 

بچه کوچولو ها خیلی چشم میخورن 

درست اما نه در این حد به تلاش و مسیر زندگی خود ادمم هست

چرا پیامبر گفته بعد از قدرت الهی بزرگ ترین قدرت چشم زخمه جوریه که کوهو از بین میبره آدمو تو قبر میزاره شترو تو قابلمه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کاش این همه قانون بد تو زندگی نبود آدما راحت تر یکم زندگی میکردن نه هر لحظه با ترس.. 

🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼
چرا پیامبر گفته بعد از قدرت الهی بزرگ ترین قدرت چشم زخمه جوریه که کوهو از بین میبره آدمو تو قبر میزا ...

خب اینجوری ادم همی شکست و ناکامی هاشو بزار پای چشم زخم 

https://abzarek.ir/service-p/msg/2047625ناشناسه حوصلت سر رفت بیا

یه ان یکاد بندازین

هشت سین 🌺 یک نفر نیست تو را قسمت من گرداند ؟ کار خیر است اگر این شهر مسلمان دارد 🌺 کی بشه که بگم شد 💜 یعنی میشه که بشه ؟ 💜 ششمین سال انتظار 💜 من منتظر تو، تو منتظر چی ؟ بیا دیگه خب 💜 در آستانه چهل سالگی، باز هم انتظار بهتر از اتمام 💜 فلانی جانم، من بدون تو میتونم زندگی کنم، بخندم، شاد باشم، انرژی ببخشم، اما اگر تو باشی، همه اینها رو راحت تر انجام میدم ، همین 💜 ما حسرت دلتنگی و تنهایی عشقیم، یعقوب پسر دید زلیخا که جوان شد 💜۲۸ تیر، چه دل خونیه ، حالم خراب تر از اونکه بدونیه 💜 اگه چشمات منو میخواست تو نگاه تو میمردم 💜چشمات 🧿 آخ چشمات 💜 صبر من رفته دگر بر باد از دل 💜 گر حال زار دلم را بخواهی، با تو چه گویم که بر آن گواهی 💜 نفهمیدی که عشق و جان منی، جان که چه گویم جهان منی، نفهمیدی در دلم چه گذشت، تو قرار دل بیقرار منی💜 تو نباشی منمو چشمای ترم 💜 عادلانه نیست من بمانم و حسرت مدام ، عادلانه نیست قسمتم از این عشق ناتمام💜 تنها تو انبار کاه، هی میگشتم دنبال نخ سوزنای اشتباه💜 فلانی جان، از امروز بتی که از تو ساختم رو میشکنم، اگر روزی لحظه ای روزگاری دلت برا من تپید و به من پیشنهادی دادی بعد میسازم همه چیزهایی که باید بسازم، عاشقانه هم میسازم اما الان که نیستی و قراری هم نداری با من بهتره که خط بکشم روت 💜 تموم لحظه های این تب تلخ، خدا از حسرت ما باخبر بود، خودش مارو برای هم نمیخواست، خودت دیدی دعامون بی اثر بود 💜 مقاومت میکنم تا زمانی که تو رو ندارم دلنوشته ای ننویسم به یادت فقط اینکه امشب یه جوری ام دلتنگ نیستم فقط یه جوری ام انگار جام زندگیم ترک داره و عمرم داره هدر میره🍀 نه ، نشد که بیخیال شد ، تا زمانی که رسیدن به تو امکان دارد، زندگی درد قشنگیست که جریان دارد 💜

ب تلاش هم هست 

معدل خیلیا یهو اومد پایین... همه چشم خوردن؟!

تلاش و... ننداریم تقصیر چشم

هرچقد بیشتر بهش بچسبی بیشتر چیزا منفی برات اتفاق میفته

اینجور بود ک الان بلاگرا و سلبریتی ها نابود میشدن!! 

خیلی از اتفاقا تو زندگی پیش میاد...حال آدم عوض میشه ...تلاشش کمتر میشه و... نمیشه ک گفت چشم!!

☆ کاربری دونفره☆•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙    
کاش این همه قانون بد تو زندگی نبود آدما راحت تر یکم زندگی میکردن نه هر لحظه با ترس..

دقیقا کاش فقط قانونای علمی که تو فیزیک و زیست و شیمی اثبات شدن بود یعنی زندگی مادی فقط 

نه چشم زخم و جن و دعایی که زندگیو تا حدش سخت کرده  دقیقا همش استرس داریم 

خب اینجوری ادم همی شکست و ناکامی هاشو بزار پای چشم زخم

نه این کار غلطه چون خیلیا اشتباه خودشونو قبول نمیکنن ولی باور کن چشم زخم خیلی قویه کسی که تلاش میکنه رو ناامید میکنه و اینجوری میزنتش زمین 

دقیقا کاش فقط قانونای علمی که تو فیزیک و زیست و شیمی اثبات شدن بود یعنی زندگی مادی فقط نه چشم زخم و ...

🥲👍

🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼
ب تلاش هم هست معدل خیلیا یهو اومد پایین... همه چشم خوردن؟!تلاش و... ننداریم تقصیر چشمهرچقد بیشتر بهش ...

اره درسته ولی تو اینستا زندگی واقعی آدما به نمایش نمیاد بعدشم بستگی به قدرت اون چشم زخمیه که دامن گیر آدم میشه 

من اصلا اعتقاد نداشتم تا وقتی که چیزایی دیدم و تعریف کردن برام که حتی  الان میبینم تو نینی سایت از زندگی خوب و خوشبختی میگن براشون دعا میکنم چشم نخورن 😂

کم کردی تلاشتو توی درس،گل رو هم زیادی آب دادین،همش الکیه

عزیزم من نمیخوام بد بینت کنم و بهت استرس بدم ولی باشه حرفای منو با هر استدلالی که دوست داری رد کن ولی خواهشا تو زندگی خودتون دقت کنید که دامن گیر نشه من واقعا چیزای بدی دیدم 

دختر عموم یه سالش بود انقدر خوشگل که هرچی بگم کمه انقدر باهوش که اصلا میموندین به همین ماه صفر قسم میخورم به جون خودم افتاد مرگ مغزی شد مرد تورو خدا مواظب زندگیتون باشین 😔