2777
2789

اولین باره میخوام خیلی جدی ازش یچیزی بخوام، خیلی نیازمند کمکم، ولی نه کمک زمینی واقعا به معجزه احتیاج دارم چیکار کنم اقا نشکنه دلمو؟ 

از تجربیاتتون بگین که جواب داده.. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فهمیدی به منم بگو بهم گفتم 100 به جوادش قسم بده قسم دادم 

به حضرت زهرا قسم بده قسم جواب نداده

کاربری جدید نیستم کاربری قبلیم ترکید . بابام به رحمت خدا رفته. کاش زنده بود. لطفا برای ازدواجم دعا کن.                                              https://harfeto.timefriend.net/17280721063689

یا امام رضا من زوار ت بودم من خیلی باهات حرف زدم .یا امام رضا این دختر چرا اینکارو بامن میکنه ،چرا هر دفعه منو خورد وخاک شیر وحقیر میکنه ....غیر مادرش بودن چا جرمی دارمم

چه کنم  خودت بیا بهم بگو چه بکنم .

خودت وکیلی راه راست ودرست رو جلوش بزار یا امام رضا به جدت رسول الله هم متوصل شدم دست خالی ردم نکن 

باید خیلی پاک باشی مریضیم خوب نمیشه سه ساله دارم التماسش میکنم خوب نشدم صورتم فلج شد کمکم نکرد من گن ...

بیماریتون چیه 

اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بی‌خبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون  و خوبی های بی منت 🌈🦋‌‌ سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ می‌گفت هرچقدر دل‌چرکین باشم ازت ولی دوست‌داشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛 
چطور ؟

سوال شد برام آخه مادر من به خاطر التهاب غدد بزاقیش گفتن ممکنه صورتش فلج بشه و آسیب بزنه به اعصاب صورتش 

گفتم ببینم مشکل شما چیه 

اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بی‌خبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون  و خوبی های بی منت 🌈🦋‌‌ سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ می‌گفت هرچقدر دل‌چرکین باشم ازت ولی دوست‌داشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛 

امام رضامون خیلی دلش کوچیکه هرجور متوسل بشی دست خالی ردت نمیکنه

یادمه تو اون خیابونی که لباس فروشها هستن و منتهی میشه به حرم آقا امام رضا ع به سمت حرم میرفتم یه جاییش میرسی که گنبد پیدا میشه(به خودش قسم مو به تنم سیخ شده)همینطور که گنبدش رو یکدفعه دیدم زدم زیر گریه.اصلا یه حال دگرگونی که دقیقا صحنه ش تو ذهنمه گنبد امام رضا خیلی خاصه😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

گفتم از خودت میخوام دست رد به سینه م نزن.

به خدا قسم سال بعدش خواب دیدم از تو بازار رضا یه جفت النگو بچه گانه خریدم و با شوهرم داریم میریم سمت حرم صبحش یه آشنا زنگ زد گفت میای بریم مشهد ۳ تا بلیط گرفتم یکی کنسل شده گفتم میام ظهر قبل حرکت قطار بی بی چک زدم و + شد دخترمو خدا به لطف و آبروی امام رضا ع بهم داد.🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏

نه من مشگلم از مغزه

انشاالله که شفا پیدا کنید 

امام رضامون خیلی دلش کوچیکه هرجور متوسل بشی دست خالی ردت نمیکنهیادمه تو اون خیابونی که لباس فروشها ه ...

بغضم گرفت عزیزم 🥺تروخدا برا منم دعا کن امام رضا امسال ازدواجم و امضا کنه