از من انتظار دو رقمی تو کنکور داشتن و من نتونستم الانم بخاطر هدفم باز شروع کردم یک سال بمونم پشت با من بد صحبت میکنه حرفای رکیک میزنه گوش نمیکنه به حرفام دیوانه شده واقعا داره ازارم میده کاش میتونستم از دستش فرار کنم چیکارش کنم الان چطور بهش بی توجه باشم تا این یک سالم بگذره و فرار کنم دیگه نیام ببینمش بخدا با حرفای زشتش تمام عزت نفسمو نابود کرده از چهره و حرف زدنو همه چیم ایراد میگیره منو با القاب زشت صدا میزنه عقده شده تو دلم با ی جونی عزیزمی گلمی اسم درستمو صدا کنه نابودم کرده دیگه تحمل و صبرم داره تموم میشه چطور ی سال دیگم تحملش کنم:)درسته من نتونستم ولی خب مردم این همه بچه اشغال معتاد خراب دارن ولی بازم اینجوری باهاشون رفتار نمیکنن
اگر بخواهی به هرچیزی که به تو گفتهمی شود، واکنشی عاطفی نشان بدهیبه «رنج بردن» ادامه خواهی داد. اگراجازه دهی کلماتِ دیگران تو را کنترلکند، هرچیز دیگری هم تو را زیر سلطهخواهد گرفت! نفس بکش و بگذار بگذرد ...!!
اشتباه کردی انداختی واسه سال بعد هرچی قبول میشدی امسال میرفتی از دست این مادر سمی راحت میشدی
از خدام بود میتونستم برم ولی نمیتونم بخدا نمیتونم تو محیطای پرتنش و خون و اینا باشم دوست داشتم برم دارو بخونم دیگه رتبم خیلی خوب شد برم دندون که نمیتونم:)خودم کردم که لعنت بر خودم باد
نمیتونم حرفم نزنیمم نمیدونم اوضاع من براش مهمه منو دوست هرچی هست خیلی غصمو میخوره سر نتایجم تپش قلب گرفته دکتر بهش گفته بخاطر فشار عصبیه ولی کلا هیچوقت بلد نبود باهام صحبت کنه یا حرفشو بدون داد و فحش بزنه:)
نمیتونم حرفم نزنیمم نمیدونم اوضاع من براش مهمه منو دوست هرچی هست خیلی غصمو میخوره سر نتایجم تپش قلب ...
اگر امکانش هست با مادرت برو مشاوره
مادرت میخواد شما ایده آل ایشون باشی در صورتی ک شاید راه خودت بری موفقتر باشی
اگر بخواهی به هرچیزی که به تو گفتهمی شود، واکنشی عاطفی نشان بدهیبه «رنج بردن» ادامه خواهی داد. اگراجازه دهی کلماتِ دیگران تو را کنترلکند، هرچیز دیگری هم تو را زیر سلطهخواهد گرفت! نفس بکش و بگذار بگذرد ...!!