2777
2789
عنوان

رشته ریاضی ها بیاید

95 بازدید | 9 پست

دوستان 

یک فردی که الان ۳۸ سالشه و دیپلم رشته ریاضی داره، مدرک پیش دانشگاهی ام داره 

منتهی این دو مدرک تقریبا مال ۱۵ سال پیشه سال های ۸۶،۸۷ و اینا میتونه الان کنکور تجربی بده؟؟ایا نظام قدیم محسوب میشه؟چون تو گوگل نوشته کسایی که مدرک پیش دانشگاهی دارن نظام جدید محسوب میشن..لطفا توضیح میدید شرایطشو 

پیش دانشگاهی نظام قدیمه

با توجه به قوانین امسال فقط کنکور رشته ای رو میتونی بدی که مدرک دیپلم داری ازش

حس‌میکنم‌من‌اگه‌بخوام‌برم‌دنبال‌‌علاقم‌باید‌برم‌‌بخوابم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه باید دوبارا درسارو امتحان بده ترمیم کنه تراز معدل خیلی پایین میاد چیزی قبول نمیشه

بی حوصله ام ... چنان که غم می ریزد                                                                                                                                           یک لحظه اگر تکان تکانم بدهند                                               ..🚶‍♀️...🚶‍♀️     ...            🚶‍♀️        ...                      🚶‍♀️              

مگه نظام قدیم جدید ب اینکه کلاس ششم رفتیم یا نه بستگی نداشت؟

من با دیپلم ریاضی نظام جدید تونستم تجربی بدم و مشکلی نبود فقط کافی بود زیست رو امتحان بدم

با مدرک نظام قدیم البته تجربی هم زیاد شرکت مبکنن و مشکلی نداره

فکر نکنم دیپلم ریاضی نظام قدیم موردی داشته باشه ، اموزش پرورشی جایی سوال کنید چه درس هایی باید ایجاد سابقه کنید 

دوست دارد یار این آشفتگی/کوشش بیهوده به از خفتگی
مگه نظام قدیم جدید ب اینکه کلاس ششم رفتیم یا نه بستگی نداشت؟من با دیپلم ریاضی نظام جدید تونستم تجربی ...

والا نمیدونم 

مرسی از راهنماییت یعنی امکانش هست بدون دغدغه بشه با نظام قدیم تجربی کنکور داد چون دروس تجربی و ریاضی زیاد فرقی ندارن جز چندتا درس

نه عزیز گفتم دیگلم ریاضی رو دارن اما علاقه به تجربی دارن و میخوان در این سن با این شرایط کنکور تجربی ...

باید کلا از دهم تا دوازدهم نهاییا آزمون بدید فکر میکنم

اگرقراراست‌سقوط‌کنی،سقوط‌کن؛آنکه‌خواهی‌شد،توراخواهدگرفت