2777
2789

سلام خانما کسی شست و شوی گوش انجام داده؟ به نظرتون برم پیش متخصص یا عمومی؟ چون عمومیا هم انجام میدن. من ترس آسیب دیدگی پرده گوش رو دارم ولی خب راحت ترم بود برم پیش عمومی اگه کسی تجربه‌ای داره ممنون میشم راهنماییم کنه. کلا کار درستیه؟‌نون حس می‌کنم گوشام جرم گرفتن و سنگین شدن.

اول تا چند روز باید شب  گلیسرین فنیکه بریزی بخوابی  بعد موم گوش شل میشه 

شاید خودت هم بتونی دربیاری البته اروم با احتیاط

أَنِّي مَسَّنِيَ الضُّرُّ وَأَنْتَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ  خدایا بدحالي و مشكلات به من روي آورده و تو ارحم الراحميني.   سوره انبیا 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم با گوش پاک کن؟

نه گوش پا کن باعث میشه موم بره عقب تر و بچسبه به پرده گوش 

اگه خیلی شل شده باشه با انگشت کوچک هم میاد بیرون 

أَنِّي مَسَّنِيَ الضُّرُّ وَأَنْتَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ  خدایا بدحالي و مشكلات به من روي آورده و تو ارحم الراحميني.   سوره انبیا 
بعد اینکه فقط شبا بریزم؟‌ تا چند شب؟

اره شب باید بریزی 

که بمونه و نیاد بیرون 

و موم را شل کنه 

میتونی روغن بادام تلخ هم بریزی 

ولی دکتر ها معمولا گلیسرین فنیکه تجویز میکنند 

مثلا حدود پنج روز  تا یک هفته  هر شب دو قطره 

اره شب باید بریزی که بمونه و نیاد بیرون و موم را شل کنه میتونی روغن بادام تلخ هم بریزی ولی دکتر ...

اها هر گوش دو قطره و کلا هم توش بمونه دیگه کج نکنم باقی مونده بیاد بیرون.

ممنون عزیزم❤️

ممنون عزیزم گفتم شاید خیلی جدی نباشه و همین عمومی جوابگو باشه

نه بابا اگر خدایی نکرده پرده گوشت مشکل پیش اومد میخای چیکار کنی 

و اون دکتر عمومی خیلی باید بی وجدان باشه برای پول همچین کاری قبول کنه

اها هر گوش دو قطره و کلا هم توش بمونه دیگه کج نکنم باقی مونده بیاد بیرون.ممنون عزیزم❤️

فقط بگم چند روز اول چون موم باد میکنه تو گوش ممکنه یک کم بدت بیاد و احساس خوبی نداشته باشی

نه بابا اگر خدایی نکرده پرده گوشت مشکل پیش اومد میخای چیکار کنی و اون دکتر عمومی خیلی باید بی وجدان ...

اره ولی خب اکثرا انجام میدن و خانوادم اصرار داشتن بیا برو همینجا عمومی چیزی نیس ولی خودم می‌ترسیدم درست میگین ادم بره پیش متخصص که خیالش راحت باشه