2777
2789
عنوان

برای پسرم دعا کنید عاقل شه من دیگه روانی شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 260 بازدید | 17 پست
یه وقت بچه رو نبری دکتر ها .... دختر منم همینه دقیقا تازه داداشش دنیا اومده اینقدددد حسودی میکنه و ه ...

ینی نیاز نیست دکتر ببرم؟خیلی دلم گرفته موقع اذان کلی گریه کردم از این رفتارای پسرم، به بچه دوم فکر میکنم تموم بدنم میلرزه ،سر پسرم کلی قرآن و نماز و صلوات ...آخرش اینطوری شد ،خیلی مراقب رفتار و خورد و خوراکم بودم نتیجه اش شد اینطوری 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

روانپزشک دارو میده میترسم رو ذهنش اثر داشته باشه

بگردین تو شهرتون روانپزشک خوب پیدا کنین قطعا دارویی نمیدن که مضر باشه. متاسفانه این دیدگاه رو خیلیامون داریم که داروهای روانپزشکا تاثیر منفی داره یا عادت کرده میشه. ولی من خودم قبلا بخاطر ضعف حافظه 3ماه دارو مصرف کردم بعدش حالم خوب شد و قطعش کردم. اگه از دارو هم می‌ترسین حداقل برین پیش روانشناس. شلوغ و بی احتیاط بودن بچه ها همیشه بخاطر مشکل ذهنی نیس خیلی موقع ها بچه های باهوش و پر انرژی چون نمیدونن چطور انرژی ذهنشون رو تخلیه کنن و ازش استفاده کنن برعکس باعث خرابکاری میشن یا شلوغ میشن.روانشناس هم میتونه با راهنماییش کمکتون کنه باعث بشین بچه تون از ذهنش استفاده مثبت بکنه.