2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

برنامه نویسی مخ میخواد استعداد میخواد فکر باز وقت ازاد میخواد بشینی فقط کد بزنی

عزیزم.پس چطور میخوای روانشناس بشی و به مردم مشاوره بدی.اینجا  دیگه با سلامت جامعه و خانواده ها طرف هستی یه مشاوره یا پیشنهاد اشتباه بدی دیگه قابل جبران نیست و باید پاسخگو باشی

الان دارم طراحی سایت یاد میگیرم نمیدونم این بهتره یا برم روان شناسی

در مورد روانشناسی بذار از صفر تا صدشو بهت بگم.اولا باید دو تا مقطع تحصیلیت روانشناسی باشه تا بتونی باش کار کنی.یعنی یا کارشناسی و ارشد و یا ارشد و دکترا.واسه کارشناسی کار نیست و مجوز دفتر هم به کارشناسیا نمیدن.باید حد اقل ارشد باشی.بعد باید به اندازه ششصد ساعت کارگاه گرفته باشی.هر پنج ساعت کارگاه یک تا پنج تومن هزینه داره.و همین طور پونصد ساعت کار اموزی رفته باشی.و یک امتحان گزینش هم داره.این سه تا مدرک به اضافه ی دو مقطع مرتبط روانشناسی.یعنی اگر پا گذاشتی در این رشته حالا حالاها کار داری

منظورم استعداد ریاضیه عزیزم ربطی نداره

کسی که مهندسی کامپیوتر خونده صد درصد ریاضیش خوب به بالا بوده و این ربطی به تمرکز نداره.با ریاضی ضعیف هم مگه کسی مهندس کامپیوتر میشه

در مورد روانشناسی بذار از صفر تا صدشو بهت بگم.اولا باید دو تا مقطع تحصیلیت روانشناسی باشه تا بتونی ب ...

پس فکر کنم سایت یا بگیرم زودتر ب نتیجه برسم اخه سنمم بالاست

الان دارم طراحی سایت یاد میگیرم نمیدونم این بهتره یا برم روان شناسی

کاش من جای تو بودم.من از اول  پزشکی میخواستم و با خودم میگفتم اگر قبول نشدم صنایع تحلیل سیستمها میخونم.اما کمال گرایی باعث شد هیچ وقت موفق نباشم.الان دو تا کارشناسی و دو تا ارشد دارم.اما نه کاری نه شغلی نه در امدی

پس فکر کنم سایت یا بگیرم زودتر ب نتیجه برسم اخه سنمم بالاست

اره عزیزم.من تو رو نمیشناسم که بگم رقیبم هستی یا دشمنی داشته باشم.اما میخوام بگم اشتباه منو تکرار نکن.وقتتو و انرژیتو بذار روی چیزی که بازدهی داشته باشه اون هم توی کوتاه مدت.

اره عزیزم.من تو رو نمیشناسم که بگم رقیبم هستی یا دشمنی داشته باشم.اما میخوام بگم اشتباه منو تکرار نک ...

چند سالتونه؟  چرا کلاس برگزار نمیکنید تو شهر ما خیلی درامد داره یا ازمون استخدامی

الان اگر جای من بودی چی کار میکردی؟

همین کامپیوتر رو ادامه میدادم و در همی رشته پیشرفت میکردم.الان پول تی همین رشته هاس.و یه چیز دیگه واسه مهاجرت اصلا روانشناسی ایران رو قبول ندارن میتونی بری ادامه تحصیل بدی اما کار خیلی به سختی و به ندرت.درصورتی که رشته های فنی مهندسی رو سریع پذیرش میکنن.من ارشد برقم رو شاید شونزده سال پیش گرفتم.و ارشد روانشناسی رو چهار سال پیش.واسه مهاجرت گفتن گرچه از ارشدت خیلی سال گذشته اما واسه پذیرش دکترا ارزشش خیلی بیشتر از روانشناسی هستش

من چهل و دو سالمه.به خاطر شغل همسرم و مدرسه دخترم اصلا نمیتونم از جام تکون بخورم

من بد زمانی باردار شدم زمانیکه داشتم پیشرفت میکردم بعد ک زایمان کردم از هفت ماهگی پسرم رفتم کلاس با بچه ی رفلاکس ک اصلا نمیخوابید الان ۲۹ سالمه نا امیدم همش میگم سه سال کلاس رفتی استعداد این رشترو نداری