2821
2789

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

روانشناسی در مقطع کارشناسی بدون گرایشه

از ارشد میتونی روانشناسی بالینی کودک بخونی

برای کار تو رشته روانشناسی باید حداقل دو مقطع پشت هم روانشناسی بخونی 

یا کارشناسی و ارشد روانشناسی

یا ارشد و دکتری روانشناسی

سلام عزیزم.اشتباهی که من کردم زو تو نکن.رشته اصلیم برق الکترونیک بود.ارشد هم خوندم دوتاش دولتی.اومدم از سر روانشناسی خوندم و حالا هم کارشناسی و هم ارشد روانشناسی هم دارم.انقدر اشباع شده و انقدر همه مشاور و روانشناسن که دیگه جای نفس کشیدن نیست.توی کل فامیل ما بیست تایی ارشد روانشناسی داریم فقط یکیشون دفتر زده که اونهم هیچ خبری تو دفترش نیست و مگس پر نمیزنه

شرایط سنی اموزش پرورشو میدونید

داشتن حداقل سن بیست (۲۰) سال تمام و حداکثر چهل (۴۰) سال تمام (متولدین از ۱۳۶۲/۱۱/۹ تا ۱۳۸۲/۱۱/۰۹) برای دارندگان لیسانس و فوق لیسانس تا اولین روز ثبت نام در آزمون فوق به عنوان شرط سنی ثبت نام در آزمون استخدامی آموزش و پرورش عنوان شده است

هیچ اتفاقی اتفاقی اتفاق نمیوفته....
استعداد ندارم

برو کلاسهای فنی حرفه ای و برنامه نویسی و کار بتا چن تا نرم افزار رو یاد بگیر.من مهندس کامپیوتر میشناسم توی خونه برنامه میسازن میفروشن ماهی صد تا دویست میلیون در امد دارن.کی با روانشناسی اینقدر درامد میشه داشت

سلام عزیزم.اشتباهی که من کردم زو تو نکن.رشته اصلیم برق الکترونیک بود.ارشد هم خوندم دوتاش دولتی.اومدم ...

من تو فکر کارگاهای خلاقیت و تاسیس مهد کودکم دفتر نمیخوام بزنم 

پسرمو یه موسسه میبرم ک کلاسای ذهن باز، خلاقیت، زبان،  نقاشی برگزار میکنن پول درمیارنا........  یا مهد درامدش عالیه مشاوره انلاینم بدون دفتر میشه شد،  نظرتو بگو شاید من اشتباه میکنم

اگر برمیگشتی عقب چی کار میکردی

شرایط ادما با هم فرق میکنه.من توی شهر کوچکی زندگی میکنم و مهندسی برق اصلا بدرد اینجا نمی خوره.اگر شهر بزرگی بودم.با همین رشته خودم کار میکردم

برو کلاسهای فنی حرفه ای و برنامه نویسی و کار بتا چن تا نرم افزار رو یاد بگیر.من مهندس کامپیوتر میشنا ...

برنامه نویسی مخ میخواد استعداد میخواد فکر باز وقت ازاد میخواد بشینی فقط کد بزنی