2777
2789
عنوان

شش سال بهم قول ازدواج داد دیگه منو نمیخواد😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1096 بازدید | 40 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

رابطه داشتی؟؟

عزیز دل من.نورچشمام.قوت قلبم.جمعه ساعت سه وچهل دقیقه بیست ویک شهریور به مقصد آسمون ها پرواز کرد.ودستهای دخترش خالی شد...روضه رقیه شده همدم تنهایی هام..بابا به دیدار دخترت نمیای دیگه؟ما قرارمون بودهرجا میریم کنار هم باشیم..بارفتنت تموم رنگ های دنیا را بردی ودخترت را داخل یه تنهایی بی انتها رها کردی

5سال با ی نفر بودم از سال97تا1401

تا دم نامزدی رفتیم ی ماه مونده بود ک همه چی خراب شد

خواهرش نشست زیر پاش بعد از 1/5برگشت گفت من غلط کردم من طلسم شده بودم تو حال خودم نبودم گوه خوردم اما چه فایده!!! 

به امید روز های روشن تر 🩶التماس دعا دارم ازتون🐣 درخواست دوستی نمیپذیرم ندین 💚

دقیقا پنج سال با یه پسری دوست بودم 

تمام خانواده و فامیل حتی محل زندگیمون همه میدونستن که ما با همین و قراره ازدواج کنیم 

ولی از نظر این آقا ما هنوز باید منتظر میموندیم برای ازدواج 

منم قیدشو زدم

آخه واقعا یه پسر ارزشش داره من به پاش بمونم یه درصد ممکنه بره با یکی دیگه یهو ازدواج کنه 

چجوری تونست فراموشش کنهمن شب و روز ندارم دارم میمیرم

روش:قطع تار های اتری

تو یو. تو یو ب سرچ‌ کنی میاد

اگه عقل و شعور رو میتونستم واسه بعضیا بخرم باور کن جف چشامو میفروختم براشون یکم مغز میخریدم🫡
والا خودمم گرفتم ولی زیادی اثر داشت برای من حس میکنم طرفم داره اذیت میشه زیادی وابسته شده افتاده تو ...

وای خوش ب حالت 

من اصلا ادم کار درست پیدا نمیکنم

توروخدا به منم معرفی کن اونی که پیشش گرفتی رو 

و هزینه شم بهم بگو عزیزدلم لطفا 

درخواست قبول کن

کاربرای زیر ۲۰ سال به هیچ وجه نه ریپلای نه شرکت توی تاپیکام لطفا 

واقعا کسایی که پنج سال منتظر یه نفر میمونن رو نتونستم درک کنم!

وقتی طرف رابطه رو طولانی میکنه مشخصه نمیخواد بگیره دیگه ! دوره آشنایی شش ماهه نه شش سال!

واسه طرف این همه وقت و انرژیتو و احساس دخترونتو بذاری بعد این طوری بره ! برا خودتون ارزش قائل باشین کسی که تا شش ماه نیومد جلو رهاش کنید بره .

تا به اینجا که رسیده ام ، صدبار زمین خورده و هزار بار بلند شده ام ، از بلندترین قله های زندگی افتاده ام ، دوام آورده و ادامه داده ام ... چه دیوارها که فرو نریخته و چه پل ها که خراب نکرده ام ... برای من حالتِ بدتری وجود ندارد !می بوسم دست آدم هایی را که وارد زندگی ام شدند تا به لطفِ ضربه هایی که به پیکره ی اعتمادم زدند مرا پخته و آب دیده کنند .که ماندند تا به من ثابت کنند ؛ جایِ احساس ، یک گوشه ی دنج و دست نیافتنی است نه در معرضِ دیدِ آدم ها !و جواب هر سلامی را نباید داد ،و حرمتِ هیچ وداعی را نباید شکست !و به هر نگاه و کلام شیرینی نباید دل بست !جایی که من ایستاده ام ، حالتِ بدتری وجود ندارد !برایم فرقی نمی کند !دارم در کمالِ بی خیالی و آرامش ، زندگی ام را می کنم ...🍃