2777
2789

دنبال مشاور زناشویی خانمم( اقا نمیتونم برم) 

تو سایت نگاه میکنم همشون از دم جوون پلنگن 🤦🏻‍♀️ 

این کاربری قبلا دست یکی دیگه بوده و ماله من نیست تاپیک هایی که هست هم ماله اونه بجز دوسه تای آخری✋🏻

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عذر میخوام اما دنبال مشاور برای خودتونم باشید ، زیادی شکاک و زن ستیز هستید🌹💚

❤️ایران ❤️《فَلا تَعلَمُ نَفسٌ ما اُخفِىَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعيُنٍ》هیچ کس نمی‌داند برایش چه قره‌العین هایی پنهان کرده‌ایم..( قره‌العین: اشکی که از شوق در چشم حلقه می‌زند‌. ) سوره سجده💚 لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ ( نترس و غمگین نباش ، قطعا مانجات دهنده تو هستیم) سوره عنکبوت 💚

خب باشن چی میشه ؟ نکنه حسودیت میشه خخ

معلومه ک میشه مخصوصا چون زناشوییه

این کاربری قبلا دست یکی دیگه بوده و ماله من نیست تاپیک هایی که هست هم ماله اونه بجز دوسه تای آخری✋🏻
عذر میخوام اما دنبال مشاور برای خودتونم باشید ، زیادی شکاک و زن ستیز هستید🌹💚

چ ربطی داشت😑😐

ميترسي ؟؟!!

نه نمیتریم فقط خوشم نمیاد شوهرم با یه خانم دیگه راجع به مسایل زناشویی حرف بزنه

چ ربطی داشت😑😐

خیلی ربط داشت که متاسفانه متوجه نشدید‌.

❤️ایران ❤️《فَلا تَعلَمُ نَفسٌ ما اُخفِىَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعيُنٍ》هیچ کس نمی‌داند برایش چه قره‌العین هایی پنهان کرده‌ایم..( قره‌العین: اشکی که از شوق در چشم حلقه می‌زند‌. ) سوره سجده💚 لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ ( نترس و غمگین نباش ، قطعا مانجات دهنده تو هستیم) سوره عنکبوت 💚