2777
2789
عنوان

فوق لیسانس با نوزاد دو ماهه

93 بازدید | 8 پست

سلام دوستان یک راهنمایی میخواستم ازتون 

اگر شرایط منو داشتید ادامه تحصیل میدادین؟

من نوزاد دو ماهه دارم و ساکن مشهدم برای فوق لیسانس دانشگاه دولتی حکیم سبزواری رشته مترجمی زبان عربی قبول شدم

میتونم از قانون حمایت از جمعیت جوانان استفاده کنم منتها درسایی که تو دانشگاه داده میشه اصلا ترجمه من رو قوی نمیکنه حالا موندم ادامه بدم یا نه؟

اصلا می ارزه که پسرم رو تنها بزارم ؟ پسرم دائما شبا بیداره و درد کولیک داره نمی‌دونم میتونم با این وجود درس بخونم به 

با رشته من میتونم ازمون دبیری برای معلمی عربی بدم منتها پذیرش اموزش پرورش کلا 4 نفر بود برای مشهد😑

بخووووووووووننن حتماااااااا

سختیای بچه داری تموم میشه یجوری 

اما اگه انجامش ندی

بعدا که بچت بزرگ شد یه گوشه ذهنت همش میمونهه  کاشکی میرفتم کاشکی میخوندم کاشگی کاشکی...

چند ماهی هست یه کار توخونه شروع کردم.برای پیشرفتم لطفا دعا کنید♥️♥♥️اگه دوس داری تو هم مثل من تو خونت شاغل بشی بهم درخاست بده❤از کجا میدونی؟ شاید این همون راهیه که همیشه از خدا میخاستی  و میگفتی خدایاا راهی جلوی پام بزار تا زندگیمو متحول کنم...(نتورکر.نماینده برند لدورا)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونم گلم من الان بچه یکساله دارم اصلا نمیشه تنهاش گذاشت یا پیش کسیحالا باز ببین الویتت تو زندگی چ ...

واقعا سردرگمم

یک روز توی گلو بچه شیر پرید تا یک دقیقه خوب نفسش بالا نیومد مامانم و  شوهرم بالا سرش بودن نتونستن نفسش رو بالا بیارن 

خودم دوره حلال احمر رفته بودم تا رسیدم زود چرخوندمش راه نفسش رو باز کردم

از اون روز دو دل شدم میگم اگر همچین اتفاقی می‌افتاد و من نبودم و خدایی نکرده پسرم نفسش بالا نیمیومد(یا هر اتفاق دیگه ای که از دست من کمکی بر بیاد) من خودم رو هیچ وقت نمیبخشیدم

ترم اول رو برو دانشگاه کتابا رو که استاد معرفی کرد اجازه بگیر تو خونه بخون فقط برا امتحانات برو

بچه تم بالای۷ ماه میشه اون موقع

بعدشم بزرگتره راحت تری

اون نجات بچه رو هم به شوهر و مامانت حتما آموزش بده

خدایا فقط از تو یاری میطلبم.پناهم باش  
ترم اول رو برو دانشگاه کتابا رو که استاد معرفی کرد اجازه بگیر تو خونه بخون فقط برا امتحانات بروبچه ت ...

شما برای فوق خوندین؟ یا اطرافیانتون؟ من هیچ تصوری از حجم درسا ندارن

طوری هست که بتونم با نوزاد دو ماهه درس بخونم؟

شما برای فوق خوندین؟ یا اطرافیانتون؟ من هیچ تصوری از حجم درسا ندارنطوری هست که بتونم با نوزاد دو ماه ...

فوق دو روز بیشتر نیست .‌شاغلم که نیستی . راحت میتونی بخونی . تازه با مدیر گروهت حرف بزن مشکلت رو بگو .

دختر بهار متولد اردیبهشت 😍😍 مثل بهار سرسبز و‌شادم .‌‌‌‌من دختر بهارم 🍀🍀
شما برای فوق خوندین؟ یا اطرافیانتون؟ من هیچ تصوری از حجم درسا ندارنطوری هست که بتونم با نوزاد دو ماه ...

من یله خوندم

صدرصد سخت که هست اما اگه مامان و شوهرتون پایه ی کمک باشن میشه بخصوص که قبول شدید

بنظرم از لیسانس راحت تره

خدایا فقط از تو یاری میطلبم.پناهم باش