2777
2789
عنوان

هزینه خوابگاه خودگردان

504 بازدید | 10 پست

سلام دوستان موقع انتخواب رشته دانشگاه هایی که زدم نوشته بودن تعهدی برای ارائه خوابگاه ندارند  یعنی واقعا خوابگاه نمیدن؟ هزینه خوابگاه خودگردان چقدره؟غذا نمیدن خوابگاه خودگردان؟لطفا اگه میدونید بگید

یکی از پارادوکس های زندگی اینه که آدم های اشتباه همیشه درس های درست روبهت یاد میدن:)

نه اگه تعهد ندارن نمیدن خوابگاه خودگردان اینجوریه فک کنم ۲ تومن پیش ماهی ۲ مثلا بعد اتاقش ۸ تا تخت داره میشه هشت نفر دیگه یخچال .. مشترکع ممکنه چیزی بخری بردارن ببرن ولی خوردو خوراک اینا هزینش بستگی به خودت داره رفت و آمد به دانشگام هست اینکه چقد فاصله داشته باشع 

من به شدت فتیش آدم اصیل دارم، کسی که هول نیست، هرز نمیپره، نمی‌پیچونه، آداب معاشرت بلده و سعی میکنه درست رفتار کنه. این چیزای ساده سخت نیست ولی خب کم شده، خیلی کم که تصور خوبی ازشون واست باقی نمونده.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رشته ات بدون خوابگاه خوبخودگردان بهتر1200غذام باخودت

آخه فقط شهرایی که من زدم خوابگاه نداشت یه سری شهر های دیگه داشتن رشتم معماریه 

هم درس بخونی هم غذا درست کنی سخته که😕

یکی از پارادوکس های زندگی اینه که آدم های اشتباه همیشه درس های درست روبهت یاد میدن:)
نه اگه تعهد ندارن نمیدن خوابگاه خودگردان اینجوریه فک کنم ۲ تومن پیش ماهی ۲ مثلا بعد اتاقش ۸ تا تخت د ...

کم کم دارم از دانشگاه رفتن میترسم😂

آخه فقط شهرایی که من زدم خوابگاه نداشت یه سری شهر های دیگه داشتن رشتم معماریه هم درس بخونی هم غذا در ...

یه وعده که دانشگاه هستی کوپن غذا داری یه وعده تو خوابگاه استیجاری هستی که برای یه نفرمیخایی غذادرست کنی مثل کنکورم لازم نیست هی درس بخونی 

کم کم دارم از دانشگاه رفتن میترسم😂

اگه دانشگاه خودش خوابگاه بده خوبع بهتره یکم 

کلا زندگی تو خوابگاه سخته ما تازه تو یه اتاق همه هم مدل بودیم از همه لحاظ ولی باز درگیر بودیم ولی خوبیم داره مستقل بودن یاد میگیری ولی اگا تونستی شهر خودت بمون 

من به شدت فتیش آدم اصیل دارم، کسی که هول نیست، هرز نمیپره، نمی‌پیچونه، آداب معاشرت بلده و سعی میکنه درست رفتار کنه. این چیزای ساده سخت نیست ولی خب کم شده، خیلی کم که تصور خوبی ازشون واست باقی نمونده.
اگه دانشگاه خودش خوابگاه بده خوبع بهتره یکم کلا زندگی تو خوابگاه سخته ما تازه تو یه اتاق همه هم مدل ...

شهرستان هستم برای همین دولتی نداره باید برم آزاد 

شهرستان هستم برای همین دولتی نداره باید برم آزاد

روزانه با سوابق شهر های دیگه بزن خوابگاه میدن