سلام دوستان موقع انتخواب رشته دانشگاه هایی که زدم نوشته بودن تعهدی برای ارائه خوابگاه ندارند یعنی واقعا خوابگاه نمیدن؟ هزینه خوابگاه خودگردان چقدره؟غذا نمیدن خوابگاه خودگردان؟لطفا اگه میدونید بگید
یکی از پارادوکس های زندگی اینه که آدم های اشتباه همیشه درس های درست روبهت یاد میدن:)
نه اگه تعهد ندارن نمیدن خوابگاه خودگردان اینجوریه فک کنم ۲ تومن پیش ماهی ۲ مثلا بعد اتاقش ۸ تا تخت داره میشه هشت نفر دیگه یخچال .. مشترکع ممکنه چیزی بخری بردارن ببرن ولی خوردو خوراک اینا هزینش بستگی به خودت داره رفت و آمد به دانشگام هست اینکه چقد فاصله داشته باشع
من به شدت فتیش آدم اصیل دارم، کسی که هول نیست، هرز نمیپره، نمیپیچونه، آداب معاشرت بلده و سعی میکنه درست رفتار کنه. این چیزای ساده سخت نیست ولی خب کم شده، خیلی کم که تصور خوبی ازشون واست باقی نمونده.
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
کلا زندگی تو خوابگاه سخته ما تازه تو یه اتاق همه هم مدل بودیم از همه لحاظ ولی باز درگیر بودیم ولی خوبیم داره مستقل بودن یاد میگیری ولی اگا تونستی شهر خودت بمون
من به شدت فتیش آدم اصیل دارم، کسی که هول نیست، هرز نمیپره، نمیپیچونه، آداب معاشرت بلده و سعی میکنه درست رفتار کنه. این چیزای ساده سخت نیست ولی خب کم شده، خیلی کم که تصور خوبی ازشون واست باقی نمونده.