زبیایی بی نهایت در زنان تازه دو سه روزه ولی هرکی گوش داده جواب گرفته
من گره میزنم رشته امیدم را به خدایی که هیچ گاه رهایم نمی کند🦋یه دختر ۲۶ ساله معلم که عاشق کتاب خوندنم و فیلم دیدن🌻ای کوروش ای فرخ ایران من ز تو زاده شد نام ایران من💚🤍❤️لازم نیست برای بزرگ کردن یک زن آن ره به یک مرد تشبیه کرد،او به سادگی یک زن است همینقدر با شکوه🫶🏻پروردگار من سایه پدر و مادران تمام دنیا را بر سر فرزندانشان نگه دار🍀و من با خدایم آزادانه حرف میزنم بدون هیچ مانعی حرف دلم را به سادگی با او می گویم من اینگونه به خدایم نزدیک تر میشوم🌿چه بر سر ایرانم آمده...🖤
من گره میزنم رشته امیدم را به خدایی که هیچ گاه رهایم نمی کند🦋یه دختر ۲۶ ساله معلم که عاشق کتاب خوندنم و فیلم دیدن🌻ای کوروش ای فرخ ایران من ز تو زاده شد نام ایران من💚🤍❤️لازم نیست برای بزرگ کردن یک زن آن ره به یک مرد تشبیه کرد،او به سادگی یک زن است همینقدر با شکوه🫶🏻پروردگار من سایه پدر و مادران تمام دنیا را بر سر فرزندانشان نگه دار🍀و من با خدایم آزادانه حرف میزنم بدون هیچ مانعی حرف دلم را به سادگی با او می گویم من اینگونه به خدایم نزدیک تر میشوم🌿چه بر سر ایرانم آمده...🖤
اعتقادت باید خیلی قوی باشه من خودم بیشتر جذب کردم ولی چیزایی بوده که نتونستم جذب کنم
ببین مثلا من الان شاغل نیستم ولی میخام پول جذب کنم خب چطوری این مدلی که استادای جذب میگن به شغل ربطی نداره از هزاران راه میتونه بیاد تو زندگیت من ساب ثروتم چند وقته گوش میدم جذبی ندیدم ،دو سه سال پیشم نزدیک ۴۰ روز ویژگی هایی که میخام پارتنرم داشته باشه نوشتم کلی تمرین و ارتعاش اخرشم هیچی به هیچی کلا یه ادمای دیگه اومدن تو زندگیم🤣شخص خاصی ام مد نظرم نبود بگم صلاح نبود نشد بعد میان استوری میزارن طرف دو روز تمرین کرده شوهر مورد علاقس اومده تو زندگیش یا ۱۰ میلیون جذب کرده 😐
گاهی برکت در نداشتن، نرسیدنه به جای اصرار اعتماد کن...💛