2777
2789

شوهرم نمیزاره برم خرید میگه  ک سنگینن سختت میشه بعدش خوشم نمیاد نونوا و بغال چغال خانمم رو ببینن (تو این محل ۱۶ سالی میشه زندگی میکنیم میگه ابروم میره میگن مگه تو اون خونه مرد وجود نداره ک خانمش بره خرید)این بد دلی هس؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مگه میخوای بری سنگ حمل کنی که میگه چیز سنگین

این طرز تفکر مردهای خیلی قدیمیه یعنی چی خب مگه میخوای چیکار کنی ک باید مرررد باشه وا یعنی هیچکس نباید شما رو ببینه

سومین‌کاربری،علت تعلیق:گفتن حقیقت                              نینی‌یار تادلت بخواد ایمیل وشماره دارم تازه دوستا وخانوادمم هستن پس بی‌دلیل تعلیق نکن،نکن خواهرمن نکن                                                                                                        این‌اسموزمانی‌گذاشتم ک هنوزواسم مهم بود،دیگه نمیخوام هیچ ردی ازش باشه ولی متاسفانه نمیشه نام کاربری نینی‌سایتو عوض کرد
یا مثلا میگه حق نداری بری سر کار و زیر دست کسی باشی برای خانم من کسر شانه ابروم میره فردا میگن مرد ف ...

بگو اگه قراره آبروت اینجوری بره بزار بره من یه ثانیه هم نمیتونم مدل شوهرتو تحمل کنم ولش میکنم

روزی که من نبودم برای شادی روح من به حیوانات غذا بدهید