منآنگلبرگمغرورم مدیر استارتر عضویت: 1402/09/07 تعداد پست: 102 عنوان سلام خانوما توروخدا اگه میدونین جواب بدین 42 بازدید | 3 پست یه مرکز و بیمارستان دولتی خوب در تهران برای اکوی قلب جنین معرفی میکنید ؟و اینکه کسی اینجا جنینش اکوژن قلب داشته؟ 1403/06/13 | 14:55 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دخترک_قدیم عضویت: 1401/03/08 تعداد پست: 4858 بیمارستان رجایی پزشکای سونوگرافیش و دستگاهاش خیلی خوبن ولی نمیدونم اصلا نوبتش گیر بیاد یانه ب این زودیی مرکزم سمت کاشانی من سونو رحم تخمدان رفتم دکتره حدود۳۰سال سابقه کار داشت و کارش خوب بود حتی برا مشکلم بهم ی داروهایی معرفی کرد گرفتم عالی بودن سومینکاربری،علت تعلیق:گفتن حقیقت نینییار تادلت بخواد ایمیل وشماره دارم تازه دوستا وخانوادمم هستن پس بیدلیل تعلیق نکن،نکن خواهرمن نکن ایناسموزمانیگذاشتم ک هنوزواسم مهم بود،دیگه نمیخوام هیچ ردی ازش باشه ولی متاسفانه نمیشه نام کاربری نینیسایتو عوض کرد
منآنگلبرگمغرورم مدیر استارتر عضویت: 1402/09/07 تعداد پست: 102 بیمارستان رجایی پزشکای سونوگرافیش و دستگاهاش خیلی خوبن ولی نمیدونم اصلا نوبتش گیر بیاد یانه ب این زو ... خیلی ممنونم از راهنماییتون 🙏 لطفاً دعا کنید چیزی نباشه
دخترک_قدیم عضویت: 1401/03/08 تعداد پست: 4858 خیلی ممنونم از راهنماییتون 🙏 لطفاً دعا کنید چیزی نباشه انشالله عزیزم سومینکاربری،علت تعلیق:گفتن حقیقت نینییار تادلت بخواد ایمیل وشماره دارم تازه دوستا وخانوادمم هستن پس بیدلیل تعلیق نکن،نکن خواهرمن نکن ایناسموزمانیگذاشتم ک هنوزواسم مهم بود،دیگه نمیخوام هیچ ردی ازش باشه ولی متاسفانه نمیشه نام کاربری نینیسایتو عوض کرد