2789
عنوان

خاستگار

| مشاهده متن کامل بحث + 634 بازدید | 34 پست
کاش بهش بفهمونی ک خواستگار داری و خانوادت سعی دارن راضیت کنن اینجوری اگ بیخیال بود ینی آدم درستی نیس ...

مستقیم بهش گفتم خاستگار دارم اصلا 

بعد بیاد چی بگه؟ هیچی ندارم دخترتونم میخوام؟ 

بیخیال نبود عصبی شده بود و کلافه

🫶🏻 سوالی بود در خدمتم 

تا آخرش نخوندم وی اگه شرایطش اونا ازش بهترن ولش کننننن  ..

اگر افکار منفی را با افکار مثبت جایگزین کنید،  نتایج مثبتی به دست می آورید.                                                                                                                                      خدایا.                                                                   هزاران بار به مو رسوندی ولی نذاشتی پاره شه ی وقتایی هم پاره شد ولی دوباره چسبوندیش .هزاران لبه پرتگاه قرارم دادی ولی لحظه اخر دستمو گرفتی !بارها خسته شدم ،ناامید شدم بریدم ولی باز یه نوری نشونم دادی و امیدوارم‌کردی ..   

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

نمیدونم این گشنه ها چرا انقدر غرور دارن 

کارت اشتباه بود پشیمون هم خواهی شد

آقایون نامحترم درخواست ندید خسته شدم از بس تو اعلانات ردتون کردم .بابا من هم شوهر دارم هم بچه،خوبه تو امضای قبلیم از شوهرم نوشته بودم بازم از زن متاهل نمیگذرید .تو چه خانواده ای تربیت شدید شما😡😡😡

نمیدونم این گشنه ها چرا انقدر غرور دارن کارت اشتباه بود پشیمون هم خواهی شد

دقیقاااا هیچی ندارن و اینقدر دور برشون داشته کسی تف تو صورتشون نمیندازه

🍃(خُدآ اَگَر بِخوآهَد غِیرِ مُمکِن،مُمکِن می شَوَد)🍃
کاش بهش بفهمونی ک خواستگار داری و خانوادت سعی دارن راضیت کنن اینجوری اگ بیخیال بود ینی آدم درستی نیس ...

منم میخام اینکار کنم ببینم اگه جدی هست بیاد پیش اگه هم جدی نیست که خداحافظ خواستگارای خوبم رو الکی رد نکنم

🍃(خُدآ اَگَر بِخوآهَد غِیرِ مُمکِن،مُمکِن می شَوَد)🍃
مستقیم بهش گفتم خاستگار دارم اصلا بعد بیاد چی بگه؟ هیچی ندارم دخترتونم میخوام؟ بیخیال نبود عصبی شده ...

وقتی گفتی خواستگار داری چی گفت؟

ینی چی هیچی ندارم؟نامزد من ماشین هم نداشت ولی می‌ترسید بابام منو ب یکی دیگه بده اومد حرف زد بابام گفت برو ماشین بخر رفت جمع کرد خرید الانم داره خونه میخره

منم میخام اینکار کنم ببینم اگه جدی هست بیاد پیش اگه هم جدی نیست که خداحافظ خواستگارای خوبم رو الکی ر ...

آفرین ، عاقلی

آقایون نامحترم درخواست ندید خسته شدم از بس تو اعلانات ردتون کردم .بابا من هم شوهر دارم هم بچه،خوبه تو امضای قبلیم از شوهرم نوشته بودم بازم از زن متاهل نمیگذرید .تو چه خانواده ای تربیت شدید شما😡😡😡

یه سوال ازت دارم این خواستگارا همون جلسه اول خود پسره میومد؟ اخه واسه من جلسه اولش فقط مادر خواهر پس ...

یکیشون که فامیله کلن 

اومد مستقیم گفت یه روزی هم که بیرون بودیم اخلاق و سلایق مشترک زیاد داشتیم موند جواب من که جدی تر بیان برای خاستگاری رسمی 

یکیشونم نزاشتم به دیدن بکشه از تعاریف و عکس و اینا رد کردم خوشم نیومد کلن

🫶🏻 سوالی بود در خدمتم 
منم با یکی دوست شدم مامانم فهمید زنگ زد بهش باهم دعوا کردن .مامانم میگه مگر بمیرم که بزارم بهش شوهر ...

مامان منم راضی نیس از این دو دله کلن

🫶🏻 سوالی بود در خدمتم 

خودتت باید مقایسه کنی ببینی ایا این اقا ارزش این همه خود گذشتگی تورو داره یا ن 

من هیچ وقت هیچ چیزی رو تو زمان خودش تجربه نکردم ..همیشه خدااا حسرت چیزای ک ارزوشو داشتم بدلم گذاشت .....الان دیگ هیچی برام مهم نیس هر اتفاقی ک بیفته .....تمام تلاشمو میکنم اونای ک دور اطراف من هستن ب چیزای ک میخوان برسن ..تمام خودمو وقف میکنم تا دلی شده ی ساعت شاد بشه .چون همیشه لبخندم رو لبم خش شده 💔😥برام دعا کنید هرکی ک امضامو میخونه فقط محتاج کسی نشم 😭

۲۱

ببین هیچکس به اندازه خودت نمی تونه 

توی این شرایط تصمیم بهترو بگیره 

ببین ایا کسی که بعش متعهدی ،اونم به تو متعهده یا نه ؟

الویت زندگیش هستی یا نه ؟

اگر جواب سوالات رومی دونی پس تصمیم درست گرفتی 

인생의 가장 소중한 자산을 위해 싸워라...