2777
2789

الان عکسشو میزارم..اینم بگم مادرم قبلا رفته بود پیش دعانویس برای مهرومحبت پدرم نوشت ولی من از کجا بدونم برای خودم و دوسپسرم دعا نگرفته چون منی ک عاشقش بودم سرد شدم مادرمم دوس داشت جدا شیم از مادرمم پرسیدم رفتی دعا نوشتی چیکارشون کردی به من گفت همرو انداختم معلوم نیست چیشد ولی من تو خونه پیدا کردم گرفتم.. روی کاغذ هم معلوم نیست چی نوشته عجق وجق نوشته هست خودمم حالم سنگینه چجوری باطلش کنم؟؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😂😂شت قبلنا دختره رو کتک میزدن گوشیشو میگرفتن الان طلسمش میکنن 

بی حوصله ام ... چنان که غم می ریزد                                                                                                                                           یک لحظه اگر تکان تکانم بدهند                                               ..🚶‍♀️...🚶‍♀️     ...            🚶‍♀️        ...                      🚶‍♀️              

اگر تلگرام داری

بفرست تلگرام برام ببینم سر در میارم

چون اینجا نمیشه زوم کرد روش

نری پول مول بدی برات مثلا باطل کنن

راهکارشو میگم بهت

چند ایه قرانه مینویسی با وضو و تمام

برای کسایی ک به سحر و چشم زخم اینا باور دارن خوبه

هزینه و... هم نمیخاد

بزارم تو اب کاغذ رو بعد چیکارش کنم..سرکه هم دارمبعد اینکه مادرم دروغ گفت همرو انداختم کاغذ ولی من پی ...

نه اینکارو نکن بستگی داره چقد سنگینه عکسشو بفرست

یه‌ ومپایر با روح‌ بچه‌گربه...🧛🏻‍♀️🐈‍⬛                                                      https://daigo.ir/secret/7228025515

بنظرم هرچی که هست بزن نابودش کن یا اینکه ادراری چیزی بریز باطل بشه بعدشم ایت‌الکرسی بخون تو آب بریز چهار گوش خونه سیرو پیازم بسوزون دودشو بده به خودت، اگه دومیو نمیتونی همون کارای قبلو بکن باطل میشن