2777
2789
عنوان

طلا برای خودم بخرم یا دخترم چون

227 بازدید | 12 پست

شوهرم همه طلاهامو میفروشه داییم کادو عقدم دوتا النگو خرید مامانم پلاک و زنجیر دایی دیگم گوشواره یه هفته بعد از عروسیم سرویسمم فروخت یدونه پلاک چند روز پیش برام خرید امروز ازم گرفتش و نگهش داشته پیش خودش الان فقط یدونه زنجیر دارم اونم با پول خودم خریدم مامانم یه پولی کادو داده ب دخترم ولی چون می‌خوام طلاق بگیرم موندم برا دخترم بگیرم اون بعدا همه طلاهاشو بفروشع یا برا خودم بخرم دوباره ازم بگیره بنظرتون چیکار کنم 

چرا گذاشتی بفروشه مردک مفت خور ...

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^

طلا بخر

فاکتور ب اسم خودت بگیر

بده مامانت نگه داره

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

طلا بخرفاکتور ب اسم خودت بگیربده مامانت نگه داره

برای خودم بگیرم یا دخترم میترسم بعدا طلاها دخترم بفروشع از طرفیم دلم نمیاد پول دخترمو برای خودم خرج کنم بندازم ب خودم

بزور میگیرع

اعصابم خورد شد ..

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^