2777
2789

لامصب ما تازه از داغ بهرنگ در اومدیم خدایا خودت ظهور کن

تاپیک زده شوهرم با عکسای گلزار اهم....😂😂😂

نینی سایت شهر عجایببببب

با منی که به کل دنیای سینما چشم دارم از بازیگر مورد علاقه داشتن حرف نزنید، با تشکر😔😂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه خبر شده ؟؟

دیگه واضح تر ازین بگم نینی یار عزیز سرمو میکنه زیر اب😂

بخونید یه بار دیگه متوجه میشین....😂👩‍🦯

با منی که به کل دنیای سینما چشم دارم از بازیگر مورد علاقه داشتن حرف نزنید، با تشکر😔😂

خب تعریف کن من بیخبرم

هیچی یه مرده بوده هم زن داشته هم بچه(تعداد بچه هاشو تو کاربریش ثبت کرده بود) بعد اومده بود به زن و مرد و دختر و پسر و باردار و غیر باردار درخواست میداد😂👩‍🦯

سایت عجایبه اینجا

به اسم کاربریم زیاد توجه نکنین😂چیزی نیومد ب ذهنم اعداد رو از ۱ تا ۱۰ زدم😂🤦‍♀️                                                               السلام علیک یا اباعبدالله🖤     
همون ک خانومه عکس پروفایل اقا گذاشت😂

خانوم نبود که

مررررررررررد بود

عکسشم خودش بود

تاپیکم داشت