2777
2789
عنوان

شماجای من بودین بااین مرد

144 بازدید | 7 پست

ادامه میدادین؟؟عاشق زن وبچه هاشه..توخونه وزندگی کم وکسری نمیزاره وقتی پول داشته باشه هرچیزی بخوای میخره و... ولی بشدت زود جوش وعجول وداد وبیدادکنه وقتی عصبی بشه هیچی حالیش نیست ازفحش دادن به خودت وپدرومادرت الی اخر

بعدشم بشدت پشیمون میشه واحساس ندامت میکنه ولی چه فایده نوشدارو بعدازمرگ سهراب...هرچندماه یکبار باخونوادت بحث وجدل داشته باشه قهروآشتی میکنه..تعداد قهروآشتی هاش تواین۱۱سال ازدستم دررفته..دوسه ماه بعدشم میره عذرخواهی ک دیگ تکرارنمیشه وحلالم کنید واین حرفا..ولی باز تکرارشده..خونوادشم حریفش نیستن..نه عین خیالشونه ک من توشرایطی ام فقط میگن دوتابچه داری بایدبسوزی وبسازی..نه پدر پولداری دارم نه شرایطی دارن ک من بچه هامو نگهداری کنه..نه خودم سرمایه ای ندارم هیچ هیچم درواقع..موندم بین دوراهی؟؟فهمیده که من جایی رو ندارم وبچه هارو هم نمیتونم ول کنم..هیچ تغییری نمیکنه وگستاخ ترشده..تاجاییک دیروز رفته خونه مادرم وزده زیرگوش داداشم ۱۸سالشه..چون ازمن دفاع کرده‌..تروخدا خواهرانه راهنماییم کنید

روزی میرسدمردان کوچک من،بزرگ مردی میشوندکه برای نگریستن به چهره ماه مردانهِ شان بایدسربالاکنم😍🥲🧿       

نه اعصابم برام مهمتره پولو تو خونه بابامم دارم پولش بخوره تو سرش ولی چون بچه دارین جای تجدید نظر هست بفرستینش مشاوره 

براتون آرزو میکنم هیچ وقت حروم نشید ، حروم آدم اشتباه ، مکان اشتباه ، رشته اشتباه و ... :)                

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بعدم غلط کرده زده زیر گوش داداشت اونم تو سن ۱۸ سالگی اوج غرور و جوانی یعنی چی غلط کرده کثافت نمیتونی بگی داداشت بره شکایت کنه ؟ 

براتون آرزو میکنم هیچ وقت حروم نشید ، حروم آدم اشتباه ، مکان اشتباه ، رشته اشتباه و ... :)                
نه اعصابم برام مهمتره پولو تو خونه بابامم دارم پولش بخوره تو سرش ولی چون بچه دارین جای تجدید نظر هست ...

مشاوره برو نیست اصلا..میگ توب من گیرندی من اینکارا رونمیکنم..وقتی ک بدهکار وبیکارمیشم من وبچه هامیشیم گوشت قربونیش..کارش آزاده شده یکماه بیکاربوده

روزی میرسدمردان کوچک من،بزرگ مردی میشوندکه برای نگریستن به چهره ماه مردانهِ شان بایدسربالاکنم😍🥲🧿       

تو چرا دعواهات به خانوادت میگی که خونه اونها شر بندازی 

وقتی بعد 11سال نتونستی مدیریت کنی یه مرد زود جوش 

وقتی نمیتونی ول کنی بری 

مستقل باشی 

پس سر به سرش نزار تا جوش نیاره 

صد در صد بعد اینهمه سال میدونی چی اذیتش می‌کنه 

روانشناس هم حتما نمیاد 

پس چاره ای نداری یا باید بری مستقل باشی از الان پول جمع کن حرفه یاد بگیر 

یا مراعات اعصابش بکن سکوت کن 

و هیچ وقت خانوادت دخالت نده تن بدن اونا رو نلرزون 

خوبه تو دعوای شما برادرت چاقو میخورد اون 18یالشه غرور داره

مشاوره برو نیست اصلا..میگ توب من گیرندی من اینکارا رونمیکنم..وقتی ک بدهکار وبیکارمیشم من وبچه هامیشی ...

خب دیگه جز مدارا چاره ای ندارید.رگ خواب همسرتون باید دستتون اومده باشه .نیومده هم شماره ۱۲۳زنگ بزنید مهارت همسرداری بگیرید