2777
2789
عنوان

مامانا میشه بیاین 😔😔

126 بازدید | 15 پست

پسرم یک ماهشه .هم شیر خشک میخوره خم مادر.الان چند روزه ده دقیقه که شیر خودمو میخوره گریه میکنه ول میکنه شیرم دارم نمیدونم چیکار کنم.به شیشه عادت کرده😭😭😭

تنها دلیل ادامه دادنم تو روزهای سخت فقط تو بودی مامان.بمونی برام عزیزتزینم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

پسرمنم همین بود شبا شیرخودمو میدادم اکثرا چون روزا کارزیاد داشتم بادوتا بچه کوچیک راحت تربود شیشه ولی همینکه میدیدم میخواد شیرخودمو ول کنه دیگه شیشه نمیدادم چند روز تا اینکه دوتاشم میخورد توام همینکاروبکن گرسنه که بشه شیرخودتم میخوره نگران نباش

بی تو نَفَس کِشیدَنَم عُمرتَباه کردن است!!!❤
شیشه نده نباید شیر خشک میدادی که طعم اونو متوجه نشه

زردی داشت اصلا شیر نمیخورد بیمارستان مجبور شدم.شیر میدوشم بهش میدم میخوره.دل دردم داره انگار با شیشه راحت میخوره 

پسرمنم همین بود شبا شیرخودمو میدادم اکثرا چون روزا کارزیاد داشتم بادوتا بچه کوچیک راحت تربود شیشه ول ...

گریه میکنه.ندم بهش😔؟

زردی داشت اصلا شیر نمیخورد بیمارستان مجبور شدم.شیر میدوشم بهش میدم میخوره.دل دردم داره انگار با شیشه ...

کلا برای اینکه بچه به شیشه عادت نکنه خوبه که با قاشق یا شیانگ بدی و ترجیحا شیر خودتو بدوشی بدی که طعم دگ نفهمه

از طرفی براش ماساژ فک میدادی فکش تقویت میشه و توان شیر خوردنش بیشتر میشه 

دیگه شیره تورو نمیخوره پسره منم همینجوری نزدیک ۱ماه شیره منو ول کرد

وای😭بمیرم براش از الان شیر خشک 

کلا برای اینکه بچه به شیشه عادت نکنه خوبه که با قاشق یا شیانگ بدی و ترجیحا شیر خودتو بدوشی بدی که طع ...

اره درست میگی.شیر خودمم میدوشم 

الانم اگه سینه تو نمیگیره شیرتو بدوش با شیلنگ فیدینگ یا قاشق بده کم کم بهش تا یادش بره

ممنونم

وای😭بمیرم براش از الان شیر خشک

حالا تو تلاشتو بکن شیشه رو نده

پسره من زردی داشت چند مرحله دکتر گفت باید روزی ۶وعده شیر خشک بخوره درکناره شیر مادر دیگه سره شیر من گریه می کردتنبل شد عادت کرد به شیشه شیر  ولی تا شیر خشک میخورد آروم میشد

خواهش میکنم امیدوارم سینه تو بگیره ولی اگه تمام تلاشتو کردی و بازم نشد دگ غصه شو نخور خیلی بچه ها با ...

تلاشمو میکنم😔فقط اول صبح که بیدار میشه خوب میخوره سیر میشه بقیه روز نهایت یه رب.البته شیرمم زیاد نیست

حالا تو تلاشتو بکن شیشه رو ندهپسره من زردی داشت چند مرحله دکتر گفت باید روزی ۶وعده شیر خشک بخوره درک ...

مثل پسر من.براش شیشه اونت گرفتم که مشابه سینه مادره امیدوارم کمکی کنه