2777
2789
خب اوکی بود واقعا ولی اینکه گوشی دست میگیره قبلش میگه فیلم ببینیم اونسری هم اینجوری کرد برام عجیبه ن ...

بنظرم شوهر معمولیه گرم نیس

یه روزی ام تو کوچه ما عروسی میشه...🌱

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بنظرم شوهر معمولیه گرم نیس

معمولی باشه سرد نباشه اوکیه 

🔴در طول روز و در مورد هر چی بخوام  هر چقدر بخوام تاپیک میزنم عزیزم اگه مشکلی داری تاپیکامو دنبال نکن برو اتم  بشکاف 👍🏻🔴 تگم نکنین به هیچ وجه نمی‌بینم 
ببین این فقط میخواد اقایون بیان سمتشولی بازم ی عده خانم ک شبیه خودشن ازش طرفداری میکنن

کافر همه را به کیش خود پندارد🤣😂تاپیکای پسرا بیان و مردا بیام هم لابد من زدم 🤣

🔴در طول روز و در مورد هر چی بخوام  هر چقدر بخوام تاپیک میزنم عزیزم اگه مشکلی داری تاپیکامو دنبال نکن برو اتم  بشکاف 👍🏻🔴 تگم نکنین به هیچ وجه نمی‌بینم 

منو بگو که چقد حسرت خوردم چرا اون موقع که تایپک زده بود نبودم 😐

اخر شب خوندم چقدر کنجکاو بودم 😂

عسلی تر از 🍯چشمات 👀قند لباته🍬👄😇    پسرمو میگم👼 😅😅                                                               اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💙💚💛      

کافر همه را به کیش خود پندارد🤣😂تاپیکای پسرا بیان و مردا بیام هم لابد من زدم 🤣

من مجردم تو فکرکن قصدم همینه

تو ک متاهلی و سایز شوهرت و میگی یا هنوز ب فکر اکستی خیانتکاری

عزیزم کسی ک وسواس فکری داره نهایت با دوتا تاپیک متوجه میشهبرو تاپیکاش و از اول بخوناین هنوز عقد نبود ...

من اینجوری فکر نمی‌کنم 

جهان استوار نمی‌ماند مگر با سری خمیده بر روی شانه‌ی کسی که دوستش داریم…

من مجردم تو فکرکن قصدم همینهتو ک متاهلی و سایز شوهرت و میگی یا هنوز ب فکر اکستی خیانتکاری

مجرد هم خراب میشه عزیزم 😂سعی کن خراب نشی 

ببین این فقط میخواد اقایون بیان سمتشولی بازم ی عده خانم ک شبیه خودشن ازش طرفداری میکنن

من بخاطر حرفات یه نگاه سرسری به تاپیکاش انداختم راس میگی واقعا،ولی بیخیالش همه جور آدمیهس اینجا دگه

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..
مجرد خراب بهتر از متاهل خرابهانقدر ک خانواده شوهرشم ادم حسابش نکنن

موقعیت :وقتی خرابی و میخوای خودت و توجیه کنی