2777
2789

پیشرفت کن ب خودت برس خودش انتقام حساب میشه و تمام هر کار دیگه ای جز این که گفتم بکنی یعنی بهش ارزش دادی تمام ✌🏻🤗

دو نفریم من یک عدد عقاب تنها و دوست قدیمی و ده سالم که مادر ی نی نی خوشگل و نازه که من میشم خالشش اینجا کاربری  دو نفره هست که سوالات معمولی میکنیم که بتونیم از تجربیات دیگران استفاده کنیم اگر تجربه داری بگو نداری سکوت کن با تشکر از شما😁 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

رو خودت تمرکز کن ی کاری کن ک تو ی کاری خیلی موفق شی طوری ک آوازه ات بپیچه این بهترین‌انتقامه بعد ببین چطور برمیگرده ولی وقتی برگشت شوتش کن از اون آدم مرد زندگی برات در نمیاد میدونم سخته اما ب درگاه خدا دعا کن تا آرامش پیدا کنی

اینقدر پیشرفت کن تو هر زمینه ای و به خودت برس و بهش اهمیت نده که بشی حسرت واسش

چه از لحاظ مالی چه هیکل و رفتار و طرز صحبت و رابطه جدید و ... فقط پیشرفت کن 

هیچ کس به خاطر رفتاری که با من کرد عذرخواهی نکرد ، فقط منو به خاطر واکنشم سرزنش کردن :)     

بهش ارزش نده ادامه زندگیتؤ بکن 

چرا بزایم پسری٬ جامو بندازه پشت دری ٬ روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری👑👑🤭😁 

بهترین کار اینه که خودت رو ارتقا بدی پیشرفت کنی و طوری وقتت و پر کنی که اصلا دیگه یادش نیفتی

ولی اصرار به انتقام داری یه راهی هم هست ولی خب زیاد جالب نیست اینکه منت کشی کنی و همه ش بهش پیام بدی وقتی نرم شد و برگشت یهو خودت ولش کنی 

به عشق مردن زندگی میکنم