2777
2789
عنوان

زیر پای شوهرم دعا نوشتن 😱😱👿👣

297 بازدید | 11 پست

بچه ها صبح شوهرم خوابیده بود یهو چشمم افتاد ب زیر پاش دیدم با خودکار قرمز اسم دوستش نوشته شده با یه F انگلیسی مانند وسط Fهم قلب شکل بود    

ب نظرتون یعنی چی ؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مثل جادو جنبل می مونه ،مثلا می گن می خوای کسی ازت حرف شنوی داشته باشه یا هر چی ی نوع دعاست ازش بپرس ...

میدونم بپرسم جبهه میگیره یا راستشو نمیگه خودمن حدس زدم کار دعا نویسه واینکه این خیلی خیلی وابسته‌ دوستش همون رضا 

احساس میکنم باهاش قهره دو روزه 

این رفته پیش دعا نویس 

دیروز عصر رف دسشویی پاهاشو شست اومد نشست بعد من چشمم خورد ب ی پاش دیدم ی چیز مشکی کثیفی داره ازش پرسیدم این چیه گف خونه آبجیم رفته بودم خونه تکونی میکنن خالی خونشون اونجا کثیف شده لابد ... منم باورم شد-- 

ک صبحی اون یکی پاشم دیدم

نمیدونم چ بر خوردی داشته باشم باهاش

شاید خودش نوشته کلیپ این مدلی تو اینستا زیاد دیدم که کف دست یا کفش یا پا بنویسید برای فلان کار

چرا هیشکی نیومد تاپیک راهنماییم کنه جز شما ممنون عزیزم  نمیدونم کار کیه و برا چی ولی زیادی حرصی میشم از صمیمیت بینشون