2777
2789

کل زندگی من شده قول و قرارایی که با خودم میذارم و انجامش نمیدم از فردا دیگه ورزش می کنم، زیاد با گوشی وقت تلف نمی کنم، به خودم بیشتر می رسم، مرتب تر و منظم تر میشم و الی ماشاالله...

اما تا از سرکار برمی گردم خونه همون آش و همون کاسه دوست دارم فقط لم بدم با گوشی سرگرم بشم و بعدم می گیرم می خوابم و عصر بیدار میشم کلی کار نکرده تو خونه و شام و ناهار و علایقی که بهشون نرسیدم و بازم یه روز دیگه میگذره و می خوابم و فردا همون روال قبلی...

نمی دونم چرا انررژی ندارم همیشه غبطه آدمای پرتلاش رو می خورم آدمای باانگیزه و بابرنامه...

هیچ رنجی بالاتر از این نیست که خوشبختی رو نداشته باشید که میتونستید داشته باشید!

حتی روزای تعطیلم رو هم همینطور به پوچی می گذرونم مدت هاست یه چیز درست و حسابی یاد نگرفتم سرکار و تو خونه همش کارای تکراری یه جور شده میخوام چیز جدید یاد بگیرم فوری یادم میره. چیکار کنم همش استرس دارم روزای زندگیم می گذره 

هیچ رنجی بالاتر از این نیست که خوشبختی رو نداشته باشید که میتونستید داشته باشید!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طلاق بگیرم و هنوز سالهاست نشده...امیدوارم ک زلاقم آسمانی بشه..

خیلی تصمیم سختیه امیدوارم بهترین ها برات پیش بیاد

از کوچیک شروع کن. یک دفتر بردار و چیز های روز پیش رو برای فردا تعیین کن. راحت باشن که مغزت دوپامین ب ...

مرسی عزیزم حتما