2777
2789

مبارک باشه و خوش پاقدم 

با بیحسی بودی شما ؟؟ من چن روز دیگ زایمانمه هنوز نمیدونم طبیعی ام یا سزارین . فعلا ک فقط ماه درد دارم .‌نمیدونم چی پیش میاد و امیدوارم هرچی هست خیر باشه و بسلامتی نی نیمو بغل کنم . اگ سزارین بشم چیکا کنم . ب شما سوند وصل کردن درد داشتی ؟

اولین غصه من اخرین نگاه تو بود بابایی😭🖤

اهان دکتر من گفت ۵تومن بده نامه بهت بدم هرموقع خواستی بیمارستان طرف قراردادت برو سزارین کن

دکتر من فقط بیمارستان خصوصی قرارداد داشت 

بیمارستان دولتی رفتم ولی میگفتن حتی نامه بیاری باید ۳۹ هفته ت تموم بشه بعد زایمان کنی 

منم استرس داشتم جنین حرکاتش کم شده بود رفتم بیمارستان خصوصی ولی ۷۰ درصدشو بیمه میده 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چشم و دلت روشن عزیزم نامه پزشکی نمیدادن میگفتن باید تا هفته ۳۹ صبر کنی ولی دکترم ترسید گفت نمیشه ریس ...

بيمه چي بودي عزيزم؟ بيمه تكميلي داشتي؟ زايمان اول شنيده بودم أصلا بيمه قبول نميكنه 

سلام گلم من امروز سه روزه که زایمان کردم ، درد هام قابل تحمله شیاف و مسکن خودشون بهم دادن واسه همین ...

ممنون عزیزم 🙏🙏❤️❤️

یا حسین،  خدایا شکرت،  شکرت نعمت نعمتت افزون کند

مبارک باشه و خوش پاقدم با بیحسی بودی شما ؟؟ من چن روز دیگ زایمانمه هنوز نمیدونم طبیعی ام یا سزارین . ...

سلامت باشی عزیزم 😍 ان شاءالله به سلامتی زایمان کنی 

من خیلی میترسیدم دلم میخواست بیهوشی باشم ولی دکترم گفت به خاطر بچه خطرناکه چون موادش از طریق خون به نی نی هم میرسه هوشیاریش پایین میاد 

با کلی ترس آمپول بی حسی رو زدن دردش خیلی کم بود یه سوزش کوچولو بود بعدش همش التماس میکردم میگفتم خانم دکتر فعلا شروع نکنی من میترسم بی حس نشده باشم 

دستیارش توی اتاق عمل شروع کرد باهام حرف زد منم فکر کردم دکترم منتظره بی حس بشم شروع کنه ولی نگو شروع کرده بود 😂😂 یهو صدای گریه بچه م اومد شوکه شدم آوردن گذاشتنش کنار صورتم گفتن دیدی هیچی احساس نکردی تموم شد 

سوند هم دکترم گفت حتما ادرار داشته باش و نرو دستشویی خودتم شل بگیر 

منم نرفتم دستشویی خودمم شل گرفتم باور کن اصلا نفهمیدم سوند رو وصل کرد فقط احساس کردم یه چیزی وارد شد ولی حتی یه ذره هم درد نداشت فکر کردم هنوز وصلش نکرده که گفت پاشو تمومه بهش گفتم بیا ببین وصله؟ من فکر میکنم وصل نیستا بهم خندیدن گفتن وصله پاشو بیا 

بيمه چي بودي عزيزم؟ بيمه تكميلي داشتي؟ زايمان اول شنيده بودم أصلا بيمه قبول نميكنه

بیمه نیروهای مسلح عزیزم 

تکمیلی نداشتم ، چون دکترم نامه اورژانسی داد بیمارستان هم تاییدش کرد بیمه قبول کرد هزینه شو 

امروز شوهرم رفت کاراشو انجام داد ۷۰ درصدشو میدن 

مباااااارکهههه🥰 آمپول بیحسی درد داشت؟ راسته که شکم رو بعدش فشار میدن دردش وحشتناکه؟ از چند ساعت ...

فداتشم 😍 

آمپولش فقط یه سوزش کوچولو داشت 

من به دکترم گفتم میشه یه کاری کنی شکممو فشار ندن؟ گفت توی اتاق عمل واست فشار میدم ولی توی ریکاوری هم بذار یه بار فشار بدن خیالمون راحت بشه واست خوبه

خلاصه توی ریکاوری بودم هنوز یه کم بی‌حس بودم که اومد در حد ۱۰ ثانیه روی نافمو فشار داد 

درد داشت ولی اصلا وحشتناک نبود چون هنوز بیحسی کامل از بین نرفته بود خیلی هم زود تموم شد بعدش هم دیگه دیدن خونریزی ندارم اصلا فشار ندادن

مباااااارکهههه🥰 آمپول بیحسی درد داشت؟ راسته که شکم رو بعدش فشار میدن دردش وحشتناکه؟ از چند ساعت ...

از ساعت ۱۲ شب ناشتا بودم ۱۲ ظهر رفتم اتاق عمل 

ساعت ۶ غروب واسم چای عسل آوردن و گفتن با مایعات شروع کن ، بعدش ساعت ۹ شب واسم سوپ آوردن سیر نشدم گفتم گشنمه دو کاسه دیگه بهم سوپ دادن اونم خوردم 😂 بعدش گفتن تا وقتی شکمت کار نکرده هیچی نخور فقط مایعات و آب کمپوت گلابی میتونی بخوری 

منم هیچی نخوردم تا اینکه رفتم دستشویی و بهشون گفتم شکمم کار کرده  ساعت ۲ شب بازم بهم سوپ و آبمیوه دادن سیر شدم 

۵ صبح هم صبحونه آوردن با نسکافه 

عزيزم مبارك باشه انشالله خدا شما و خانوادتو حفظ كنه منم قصدم طبيعي است دكتر به چه علت گفت سزارين كني ...

وزن نوزادم زیاد بود خودمم اصلا ورزش و پیاده روی نکرده بودم واسه همین سزارین شدم 

درد که بعدش با شیاف و مسکن قابل تحمله ، توی بخش هم پمپ درد گرفتم عالی بود فقط چون به حرف دکترم گوش ندادم و سرمو خیلی تکون دادم بعدش سر درد گرفتم که با آمپول اوکی شدم 

‌من مخالف سرسخت سزارین بودم ولی الان کاملا راضی ام

ان شاءالله که شما هم به سلامتی زایمان کنی