2777
2789

مبارک باشه عزیزم،من سومی باردارم دوتا اولی طبیعی اینو احتمال خیلی زیاد دکتر گفت سزارین بشی ،خواستم بپرسم چیکار کنم که زودتر بلند بشم و اذیت نشم چون خودم از قبل چربی شکمی داشتم ،اون دوتا بچم مدرسه میرن ،باید آمادشون کنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم ان شاءالله که دامنت سبز بشه من قصدم طبیعی بود ولی پزشکم تشخیص سزارین دادخیلی راضی ام از زایمان ...

ممنون عزیزم 

انشالله سلامت باشی و تندرست

اگه بخام خودمو توصیف کنم میگم ✓چال گونه خال لب گیسو کمند ابرو کمان♕

سلام عزیزم مبارکه زیر سایه پدرمادر باشه و سالم هنیشه 

تا چن روز درد داری؟؟ بخیه کی خوب میشه؟ بخای دوباره باردار چن وقت بعد میتونی؟؟ بعدی هاهم حتما باید سزارین بیاری؟؟ و بعدش چند تا بچه دیگه میشه اورد؟؟ محدودیت نداره؟؟

یا حسین،  خدایا شکرت،  شکرت نعمت نعمتت افزون کند

مبارکههه 😍😍😍

میشه دعا کنی نی نی منم سالم بیاد بغلم؟🙏💚

شمارو به امام حسین قسمتون میدم رد نشین توروخدا یه صلوات بفرستین برا حاجتم(اللهم صلی علی محمد و آل محمد)هرکس دعا کرد بگه براش صلوات بفرستم.
مبارک باشه عزیزم،من سومی باردارم دوتا اولی طبیعی اینو احتمال خیلی زیاد دکتر گفت سزارین بشی ،خواستم ب ...

مبارکه فدات خدا حفظشون کنه 

منم خیلی وزن اضافه کردم و چربی شکم آوردم

اول اینکه توی ریکاوری و بخش اصلا سرت رو تکون نده

من گوش ندادم سرمو تکون دادم و حرف زدم از ذوق نی نی بود 

بعدش سر درد های وحشتناک گرفتم الان به زور با آمپول بهتر شدم 

واسه بخیه هم سعی کن راه بری من وقتی پا شدم راه رفتم اینقدر آروم شدم که هر ده دقیقه از تخت پایین میومدم راه میرفتم 

سلامت باشی عزیزم 😍 دهم زایمانم بود نی نی پسره

ای خدااا🤩🤩

لذت ببر از این روزات چشم به هم بزاری بزرگ میشه و همش،یاد این روزا میوفتی

امیدوارم روزی برسه که هیچکی هیچ غمی نداشته باشه🥺🙏🏻
مبارکهههه چشمت روشننامه پزشکی گرفتی یا شرایط سزارین داشتی؟اگه تهرانی کدوم بیمارستان بودی؟

چشم و دلت روشن عزیزم 

نامه پزشکی نمیدادن میگفتن باید تا هفته ۳۹ صبر کنی ولی دکترم ترسید گفت نمیشه ریسک کرد بیا زایمان کن نامه میدم واسه بیمه که هزینه شو بگیری 

بیمارستان آرمان بودم ، عاااااااالی بود خیلی رسیدگی و همه چی خوب بود اصلا اذیت نشدم با اینکه کلی ترسو ام و غر زدم ولی خیلی توی اتاق عمل و همه جا هوامو داشتن

الآنم نامه بیمه رو بهم دادن که هزینه شو از بیمه بگیرم

اخییییی بسلامتییییی 

💚😍😍💚😍💚

~•دختر رو اذیت نکنین🦄▾~•دختر🎈▾~•وقتی ناراحتع💊▾~•وقتی دلِش شکسته🧘🏿‍♀▾~•وقتی داغونه🕸▾~•وقتی بغضِ لعنتیش داره خفش میکنه🤺▾~•نمیتونه از خونه بزنه بیرون🦋▾~•چون دختره🌈▾~•نمیتونه کآر بکنه❄️▾~•چون دختره🏌🏽‍♀▾~•نمیتونه با هرکسی درد و دل کنه📒▾~•چون دختره🖇▾~•نمیتونه شب نیاد خونه🐳▾~•چون دختره🎶▾~•باید غرورشُ حفظ کنع🐛▾~•چون دختره🌻▾~•فقط میتونه یواشکی تو اتاقش گریه کنه🌧▾~ •بشکنه🌙▾~•

چشم و دلت روشن عزیزم نامه پزشکی نمیدادن میگفتن باید تا هفته ۳۹ صبر کنی ولی دکترم ترسید گفت نمیشه ریس ...

اهان دکتر من گفت ۵تومن بده نامه بهت بدم هرموقع خواستی بیمارستان طرف قراردادت برو سزارین کن

سلام عزیزم مبارکه زیر سایه پدرمادر باشه و سالم هنیشه تا چن روز درد داری؟؟ بخیه کی خوب میشه؟ بخای دوب ...

سلام گلم 

من امروز سه روزه که زایمان کردم ، درد هام قابل تحمله شیاف و مسکن خودشون بهم دادن واسه همین اذیت نیستم فقط موقع خوابیدن و بلند شدن یه کم اذیت میشم

من قصد دارم بچه دومم رو دو سال دیگه بیارم

دکترم گفت هیچ مشکلی نداره واسه بچه بعدی و یه خانومی سزارین چهارمش بود مشکلی هم نداشت 

ولی اگه ۴ سال یا ۵ سال بگذره میتونی طبیعی زایمان کنی به اختیار خودت

عزیزم ان شاءالله که دامنت سبز بشه من قصدم طبیعی بود ولی پزشکم تشخیص سزارین دادخیلی راضی ام از زایمان ...

عزيزم مبارك باشه انشالله خدا شما و خانوادتو حفظ كنه 

منم قصدم طبيعي است 

دكتر به چه علت گفت سزارين كني؟ وزن نوزادت زياد بود؟ 

من عروسمون تازه زايمان كرد و سزارين بود راضي نبود، سزارين درد و عوارضش چطوريه؟ اذيت شدي؟