شوهرخودم خانوادم خانواده شوهرم صاحبخانه همه میخوان بچه ی منو ادب کنن شبا از غصه خابم نمیبره میگم طلاق بگیرم مردمو چیکارکنم؟چرا همه میخوان عقده هاشونو سر بچه خالی کنن نمیخوام بچم اسیب ببینه شوهر خودم از همه بدتر شب که یادم میاد چیکار با بچم میکرد دلم میخواد بترکه گوشاشو میکشید از زمین بلندش میکرد چاقو سرش میکشید نفرینش میکرد میگفت الهی سرطان بگیری اینقدر دعوا کردم گریه کردم یه کم خودشو جمع کرد حالا با مردم چیکارکنم بچمو دیوونه کردن فقط به جرم اینکه بازی میکنن شب تا صبح نازشون میکنم گریه میکنم کجا برم از دست مردم در امان باشن
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
( چون سایت پر تبلیغ دکتر شده تصمیم گرفتم پزشکای خوبی که میرم داخل امضام بگم : برای الژی و اسم دکتر سیما شکری بیمارستان پیامبر اکرم خوبه ، چشم پزشک : دکتر محسن رحمتی کامل )
مامانم میگه بزنشون خواهرم یک فریاد ها سر بچم میکشید میخواست طلاف بگیره چند سال توقع چی دارن از بچه ای که نمیفهمه اگه بفهمه که نمیکنه بخاطر اینکه شوهرم میخواست بخوابه هی میگغت بزنش بزنش میبردم بچمو تو اتاق تا صحبت میکرد میزدم تو دهنش که هیس بابات خوابه 😭چرا من بچه اوردم