2777
2789

یعنی دلم می خواد بمیرم اما زن این عو... نباشم. حالم ازش بهم میخوره. ۲ تا بچه دارم. چیکار کنم. 

یعنی همش اخلاقش با من مثل سگ می مونه. اما با بقیه عالی رفتار می‌کنه. دو تا جاری دارم خودش را براشون می‌کشه. کم مونده بغلشون کنه بخورتشون. اما با من....کاش خدا کمک کنه ازش جدا بشم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چرا سعی نمیکنی خودت باهاش خوب بشی زمان می‌بره هااا.....تا یک ماه مداوم تمرین کن حتما تغییر می‌کنه... ...

باورت میشه این آدم آنقدر بی شعور هست که اگر باهاش خوب بشم رفتارش صد برابر بدتر میشه. این راه را امتحان کردم قبلا

باورت میشه این آدم آنقدر بی شعور هست که اگر باهاش خوب بشم رفتارش صد برابر بدتر میشه. این راه را امتح ...

تو اینستا سیاست های زنانه رو میگن از این نکات یاد بگیر.من قبلاً وقتی می‌خواست پول بده ب خانوادش دعوا میکردم سیر کتکم میزد عین سگ هم باهام بود ......دیدم نمیشه خودم دارم کتک میهخورم  آغا هم کار خودشو می‌کنه.....الان با سیاست های ک یاد گرفتم کمتر می‌ره طرفشون....پیج رویا حمیدی رو دنبال کن

منم میخوام جدا شدم‌ من شوهرم رو از فرش به عرش رسوندم ولی با اون من از عرش به فرش رسوند.بخاطر دخترم و حرف مردم و چون دوسش داشتم نمیخواستم جداشم، ولی الان دیگه دوسش ندارم خودش هم راضی شده توافقی جدا شیم. فقط یخورده از حرف مردم خجالت میکشم. نمیدونم چرا اینجوری ام.